-
selam arkadaşlar.
Bu difüzör olayıyla ilgili yeterince konu başlığı olduğu için tekrar bir başlık açmak istemedim. 4,5 yılın sonunda benim aracımında difüzörünün tırnakları kırıldı. Sanırım bu konuda oldukça şanslıyım epey uzun bir süre sağlamlığını korudu. Şu an ısınınca sol taraftan 1 cm kadar havaya kalkıyor, ama aracı park ettikten sonra soğudukça tekrar eski halini alıyor. Servisle görüştüm, yenisini taktıklarında aynı sorunun yaşandığını söylediler. 100 lira parça parası 30 lirada işçilik 130 tl değmez dediler. Zaten konulardan araştırdığım kadarıyla değiştirmekte her zaman çözüm olmuyor. Sizlere soracağım konu şu.. ben o kısmı siyah silikonla yapıştırmayı düşünüyorum. biraz inceledim iç tarafında silikon sürülebilecek ince bir kısım mavcut. Sulu boya fırçası gibi bir fırçayla ince ince silikonu dağıtıp, sonra parçayı bastırıp o ksımı oturtmayı düşünüyorum. Bunu daha önce uygulayan oldu mu acaba?. kesin çözüm olur mu emin olamadığım için fikirlerinizi almak istedim. Herkeze şimdiden çok teşekkürler.
-
ince bir fırcayla surdugun sılıkonun yeterlı olucagnı sanmıyorum bence bolca bas içice gerı kalanını temızle o sekılde olabılır ama o gergınlıgı az bır sılıkonun tutucağnı zannetmıyorum tırnagı bıle yerınden cıkartıyorsa sılıkonla nasıl olur bılemıyorum
-
Ben difüzörü yenisiyle değiştirmeme rağmen ses sorunu çözülmedi, aynen devam ediyor, kaymak asfaltta bile pıt pıt diye sinir bozucu bir ses çıkarıyor, destabilize yollarda iyice saçmalıyor.
-
2010 mayıs ayında serviste garantiden değiştirildi, temmuzda aynı yerden tekrar attı.servis yenisini takarken sorunlu bir malzeme olduğunu bu yüzden yeni takılacak malzemeye ilave tırnaklar takılarak arabaya monte edileceğini bunun sizin arabada ilk uygulama olacağını ve sizin arabada tekrar problem olmazsa bu uygulamaya geçileceği söylendi.(d.bakır servis)ağustos ayından bu güne tekrar tırnak kırılması veya ses gibi bir sorun olmadı...
-
arkadaşım ben o dediğini yaptıp arasına siyah silikon bastım ama ısınınca yine açıldı en iyi çözüm komple çıkardım o parçayı dikkatlice komple siyah silikon çektim pim yerlerine de çift taraflı bant sardım iyice yerleştirdim bi gün bantlı kaldı üstü donana kadar şimdi tal gibi çeksen gelmez ses falan kalmadı