sorun şarj dinamosu gergi bilyası ve kayış cıktı arkadaslar bılgınız olsun
gecmıs olsun ne kadar dedıler fıyat ıcın ya ne yapcagımı bılmıyourm her kes ayrı bı sey soyluyor bende kı ses ıcın bı servıs daha var burda bı de ona gostercem bakalım ne dıyecek ler
290 tl aldılar ama sesın nereden geldıgı onemlı sen sag on motor ıcınden duyuyorsan kayıs gurubu ses yapıyordur ama kalkıs esnasındada var dıyorsan aks bılyası olma ıhtımalı buyuk
Geçmiş olsun sorunu hallettiğinize sevindim. Bakalım bende götüreceğim yakın zamanda
Bu aracın da zamansız, sebepsiz , olmadık sorunları çok canımı sıkıyor. İyice soğuttu kendinden beni. Maşallah 250 TL - 300 TL den aşağı da sorunu yok,
sanki her bakıma gittiğimde bir sonraki bakıma kadar sorun çıkartmadığı bakım aralığı yok gibi geliyor. Servislerden de şüphelenir oldum resmen, o kadar dikkatli kullanıyorum, bundan önce de 2 defa dizel araba kullandım , ama puntonun motorundan şıkırtısı bitse gövdesinden tıkırtısı bitmiyor. O bitse amortisörü başlıyor. Bu arabaya verdiğim paraya acıyorum kendi adıma.
şarj dinamosu, gergi bilyası ve kayışın arızalanması sebebi neymiş acaba
geçmiş olsun...
ya ben dekı ses cok azaldı dıkkatı dınlersen duya bılırsın ancak onuda bı ben duyuyorumdur ya ben arabadan gercekten cok memnunum az yakıyor ve cok serı hemen sureatlene bılıyor sunıfında kıyaslıyacak arac yok bence donanım olarakta yok aracların hakkını yemeleyım arkadasalar ben ozel servıse gıttım adam bı pul taktı kumpasla olctu 1.5 mılım olacak dedı ve ses dedıgım gıbı yok denecek kadar ee bu paraya bu kadar araba gonul ısrter e 220 cdı ama bu form da daha cok yazarız bana oyle gelıyor![]()
ya benimde kaputu açınca sol taraftan bi zırıltı sesi geliyor. bi ustaya gösterdim sadece sesi dinleyerek gergi bilyalarından geliyor gibi dedi tabi açmadan sökmeden net bişi diyemem dedi. benim arabada ilk çalıştırınca aralıklarla net şekilde bi zırıltı yapıyor. motor ısınınca nispeten azalıyor. ne olabilir, fikirleriniz nedir arkadaşlar.
murat kardeşim on numarasın yeminle söylüyorum.
hem şarj dinamosu hemde klima kompresörüm arızalıymış.
şarj dinamosunun bilya ve kasnak değişimi yapıldı 110 lira.
kompresörü söktü usta, 2-3 klimacıya göstermiş bu yapılmaz açarsak dağılır falan demişler. çıkma bul tak demişlerde okadar para mümkün değil veremem 350-500 lira fiyat çekiyorlar. kompresörü baktırabileceğimiz sağlam biyer varmı. sende ankaradaymışsın kardeşim hem. şimdiden saol.
emirozal arkdaşımın sorununun benzerinden bende de var.ama benim o zırıltı sesi sağ taraftan geliyor.pompamı acaba dedim dinledim ama herhangi bi ses duyamadım ısınınca da bu ses kayboluyor..işin kötüsü sağ tarafta o sesi yapacak bi aksamda yokki.şanzuman ve debriyaj bağlantıları var ama rolantide onlarında bu sesi yapması zor gibi geliyo..sizce nedendir bi fikri olan varmı?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri