Merhaba arkadaslar 2006 grande punto multıjet dınamıc kullanıcısıyım 60000 km de satın aldım suanda 64000 de bakımı yetkılı servıste yapıldı son gunlerde aracımda ozellıkle 3 vıtes ten sonrakı tum vıteslerde 1800 2100 devır arası cok barız şırıltı sesı gelıyor ses avans vuruntusuna benzesede tıpkı sudan bozulmus bır kasnaktakı bılya sesı gıbı enjektorden suphe edıp bosch yetkılı servıse gıttım sokuldu makınaya baglandı degerler mınımuma yakın oldugundan enjektor tamır takımı alıp butun enjektor memelerını sıfırladık ve normal oranlara geldı takıp denedık fakat ses gecmedı baska bır takım enjektorle tekrar denedık sorun aynı yetkılı servıste gorevlı bır arkadas fren depres motorundan bahsettı yasayan basına gelen varmı kımısı volant yapabılır dıyor bazısı egzantırık zıncırı pallerı yapar dıyor sarj dınamosu kasnagını yenı degıstım klıma komprosor kasnak bılyası yenı devırdaım sorunsuz sadece devırdagım ve sarj dınamosunun kayısının gergısı degısmedı turbo ugultusu degıl zaten arac 2100 devırden sonra sorunsuz 1800 2100 devırde ses var bılgısı olan varmı tesekkurler