kapak üst contası yanmış yada tam oturmamış ordan yağ kaçırıyor değişmesi gerek çok pahalı birşey olmasa gerek..
Bugün araca cam suyu ilave ederken burada ki yağın sanki arttığını fark ettim.
Hatırlarsanız bir ara aracımın yağ eksilttiğine dair bir konu açmıştım buradan kaynaklı olabilir mi ? Terlemiş hafif bu bir problem değil demişti servis.
Buradan yağ çıkmasının sebebi ne ?
Bir de 60000binde trigeri değiştirtmiştim, triger için buralar açılıyorsa düzgün kapatılmamış olabilir mi ?
Yoksa hepsi kuruntu, herşey normal mi ?![]()
kapak üst contası yanmış yada tam oturmamış ordan yağ kaçırıyor değişmesi gerek çok pahalı birşey olmasa gerek..
benim motorda aynı 50 binde farketmiştim , biraz yağ atıp kesmiş benimki 90 bine kadar aynı yağ pisliği durdu orada , geçenlerde motor yıkatınca gitti . devam eden bir sızıntı değil benimki ama sizin takip etmeniz gerek yada bir ustaya baktırın.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Konu operatormurat tarafından (30/03/2011 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir.
hala dediğimin arkasındayım![]()
sanki yakında bir cıvata ordan düşmüş gibi pasoların içi parlıyo ,serhat ozaman üst kapak cıvatalarını lokmayla bi yokla bakalım gevşek olan olabilir...
yakında olmadığı kesin abi ben uzun süredir kullanıyorum bu aracı orası hep öleydi benim de dikkatimi çekmişti ilk fark ettiğimde![]()
şimdi fire motorlu albealara vs. baktım da kaput altındaki su fiskiyesi fren hidroliği gibi yerler farklı ve orada da bir şey takılı onda da başka bir yer boş![]()
üst kapak contasından terletme var değişirse ii olur çok kötü birşey değil
dur bakalım usta geldi o ne diyecek onu dinleyelim...
trigerle alakası yok benimde oldu üst kapak contası yanmış değiştim düzeldi.bu motor polonyadan geliyor ama yazık bu motora yapılan masrafa su motoru...
hocam üst kapak contası genellikle hararetten yanar yada değişmişse oturmamıştır bu ikisinden biri başka şansı yok..terleme ise bazı zamanlar yapar gözle görülür bir artış olmaz yapar ve durur..
Yag degişimi yakın zamanda olduysa birde arabayı fazla sıkıştırdıysanız fazlalık yagı atmış olabilir benim basıma gelmişti, yada aracınızın yag contası degişme zamanı gelmişte olabilir
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri