Alıntı egeevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar konu açmıştım sorun halloldu diye ancak görememiş olabilirsiniz diye yazdım biraz geç oldu kusura bakmayın...sorun çözüldü arkadaşlar olay arka silecek motorunun cama açılan deliğe hizalı takılamayıp contanın kasılıp içeriye su alması...müslüm abi sağolsun her zamanki gibi harika ilgillendi ve musa abi ve erkan abiyle işi hallettik, kusursuzca oldu...arkadaşlar müslüm abiye gidin 1 saatte çözülüyor problem...motoru aracın sacına plastik ayaklarla takmışlar ve düzgün takmadıkları için bu plastik kasılıyor o yüzden bu ayakları kırıp vidayla harika şekilde deliklerine takıyolar ve kusursuzca oturuyor...olaymız budur

bende servise gitti durumu izah ettim fakat olmadı adam bildiğini okudu oradan su almaz o kendi kendi kendine suyu tahiliye ediyor falan diye zırvaladı . adama bişeyler söylemeye çalıştım bak güzel kardeşim böyle bir durum var kronik buradan su alma riski var diye adam detaylara inmedi zaten böyle bir şikayette almamış. yani servisdeki insanlara birşey anlatmak çok zor . ufak işlerlerle pek ilgilenecek havaları yok. ellerim boş şarkısını söyleyerek servisden geri döndüm.