Servis görevlisi önce arabamın euro5 motor olduğunu yenilerde ışık olmadığını iddia etsede daha sonra araştırıp evet olması gerekiyormuş dedi benim direksiyon üzerindeki tuş takımı metalik değil siyah renk usta bunun metalik olması gerektiğini söyledi seninkine yanlış takmışlar dedi bu araba üretiliyor okadar kontrolden geçiyor nedense kimse farketmiyor taki müşteri farkedene kadar...sipariş verdiler metalik ve ışıklı olanından gelince arayıp değiştirecekler miş...
slm öncelikle arkadaslar aranıza bu gün katıldım 2006 model fiat puntoma sağ ve sol far arıyorum yardımlarınızı bekliyorum birde grandepunto tr armasını nerden alabiliriz ilginiz için tesekkür ederim
Bende yeni katıldım aranıza. Hemen birşey sorayımBu kontrol düğmelerinden radyoda hafızaya aldığımız kanalları kontrol edemiyor muyuz?
Kontrol edilememesi çok saçma olmuş. Oysa ki ben beceremiyorum sanıyordum. Aracı kullanırken çok zor oluyor bu şekilde!
Benim önceki aracım GP 1.4 fire idi, ve direksiyon üzerinde gece farkedilmiyor yani tuşların üzerinde ışık yoktu, ama EVOm da var dı ve yanıyordu , bence bi servise danışın derim.
Ardevo nasıl yani kontrol edemiyorsun kardeşim, CD çalardaki şarkı değiştirme gibi yukarıdaki tuşa bastığında radyo da değişecektir, ama biraz fazla uzun tutarsan arama moduna geçecektir. Ben öyle biliyorum ve hatırlıyorumBu arada güle güle kullan aracın doluymuş
![]()
Servisten aradılar direksiyon kumanda tuşlarım gelmiş sanırım öğleden sonra giderim..
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Evoma bikez daha aşık oldum![]()
haber vericekmisiniz ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri