Çok kısa bir süredir foruma katılıyorum malum bende evo aldım. Bana aracı satan temsilcide ocak ayında almış evosunu ancak bu forumda okuduğum hataların hiçbirisi ile karşılaşmamışlar umarım benimkide öyle olur bu gün teslim alıcam inşallah...Ben şu durumdan hoşnut değilim; İşimizi severek ve isteyerek yapmıyoruz sanırım ki araç satan arkadaşların donanımdan ve teknik özelliklerden gelen şikayetlerden haberi yok olsada söylemek istemiyolar sonuç ne o zaman sadece aracı satmak plaka bekliyorum 3 gündür, takipcinin keyfi gelecekte plaka gelecek vergisi yatacak eleman izinli araç tam temizlenmemiş servis çok kalabalık derken hayatımız bahaneler ardına sıkışmış her iş yarım şekli ile devam etmekte yazılanları okudukça inşallah şansım iyidirde bu kadar para verilip aldığım araç sorunsuz olur demek geldi içimden...aslında merak ediyorum gerçekten nasıl olması lazım inanın buna bile bir çözüm düşünemedim donanım iyi olmasa evo nun inanın neredeyse binemeden almaktan vazgeçerdim... saygılarımla