Servis yolu göründü öyleyse :(
Printable View
Servis yolu göründü öyleyse :(
arkadaşlar bagajı 25 cm felan yukardan bırakın kapanıyor. ayrıca ne güzel ki tok bir sesle kapanıyor bence gayet normal. benim 4 kapımda süper kapanıyor ve açılıyor, hatta video bile çekebilirim, hatta ön iki kapı o kadar güzel ve tok kapanıyorki bayılıyorum...sanırım araçtan araca değişiyor kapılarda...
Videoyu bekliyoruz o halde :)
ozgur dostum aksam eve gelince cekicem 5 kapiyida tek tek :) nasil koyuluyor video bilen arkadaslarim yazarsa sevinirim...
herhangi bir ucret tabiiki odemedim
beyler videoyu bugun çekemedim ama yarın çekicem umarım :) tüm kapıları, birde wurth un sprey giresi var bence alın, kapılar için muhteşem bir ürün ben kullanıyorum...
puntoların kapıları ağır arkadaşlar 4 kapı ortalama 180 kilo geliyor sorun orda
evet benimde kapılarım sert kapanıyordu serviste sprey sıktılar şu an için bir nevze daha iyi olduğunu düşünüyorum .
Yavvv bu kapılar süzünden hatunla hep kavga ediyoruz.. kapılar çarpmadan kapanmıyor... Sıfır araba nasıl olurda yapar diyorlar fiat olunca yapıyor işte...
Kapı ayarı için gittim servise bugün, teslim aldığımda kapanması aynıydı. Sanırım sadece yağlayıp bıraktılar, fark göremedim.Olmadığını da gösterdim ama hem daha fazla oyalanmak hem de tekrar kapıları kurcalatmak istemedim, bagajda sorun yokken ona da el atmışlar galiba, neden bilmiyorum ama geldikten sonra onu da kapatırken zorlandım, hatta kapanmadı ilk birkaç denememde,sanki birşey takılıyor gibiydi, galiba kilit dönmüyordu. Bir süre açık kaldıktan sonra yaptı bunu, sürdükleri yağ filan mı dondu acaba!
Biraz daha kapı fitilleri alışsın dendi, sert kapanmaya devam ederse tekrar göstereceğim ama Kavaklıdere'ye mi götürsem , genelde orası öneriliyor forumda gördüğüm kadarıyla.
Bu arada menü tuşundan otomatik kapı kilitlemeyi açarsanız daha güvenli olur ben öyle yapıyorum. 20km/h ı geçtikten sonra şak diye kapanıyor :)
kapılar bende de sorunluyundu, otostopçu alıyorum her seferinde bidaha kapatmaları gerekiyordu. servise gittim kapı fitillerini ayarladılar düzeldi. şimdi gayet iyi:)
Kapıları ayarlatmak için servise götürdüm aracı. Kendi kendine kapı açıldı ve forumda da bir hayli kişinin başına gelmiş aynı sorun dedim. Kontrol ettiler kapı kapanırken biraz dışarı atma var dediler.Ayar yaptılar. Biraz farketti. Bakalım tekrar aynı sorunu yapıcak mı bekliyoruz..Bu arada servis baya ilgiliydi. Aracı yıkayıp öyle teslim ettiler..
Zincirlikuyu birmot'a teşekkürler :)
Evolardada Hiç Sorun Bitmiyor Arkadaş Yha Ne Kadar Garip :)
Puntodur kardeşim normaldir