ben tornacıda ikişer kanal açtırıp oralara lastik conta geçirip takmıştım :D 5 tl ye halletmiştik
Printable View
slm kardeşim benimde 1.4 fıat punto 2008 benzinli var bahsetmiş olduğun ses benim arabada da oldu yetkili servis ora bura şura derken bana 4.bin tl masraftan bahsettiler arabayı yolada vurduk denedik neyse içimdeki bir ses yetkili fıat servisinin yanlış düşündüğünü hissettirdi sanayiye sıradan bir motorcuya götürdüm usta sadece 1 dakika kullandı arabayı MOTOR SAĞ ÜST TAKOSUN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ BU TAKOSTA ÇORUMDA YOKİSTANBULDAN SİPARİŞ VERCEKLERİNİ SÖYLEDİ PARÇA GELDİ ORJİNALİ 250 TL YAN SANAYİ 125 TL BEN YAN SANAYİ ALDIM SORUN ORTADAN KALKTI SERVİSLERE ASLA GÜVENMİYORUM BUNDAN ÖNCEKİ YAZDIKLARIMIDA OKURSANIZ BİR SORUN DAHA YAŞAMIŞTIM YETKİLİ SERVİS YİNE 4 BİNE YAKIN MASRAF ÇIKARTMIŞTI YİNE YAPTIRMADIM ÇORUMDA RAY OTO TAMİR VAR USTA PROFÖSÖR SERVİSİN 28 GÜNDE ÇÖZEMEDİĞİ HATAYI BU RAY OTO USTASI RÜSTEM BEY 2 SAATTE ÇÖZDÜ VE MASRAF YAĞ VE YAĞ FİLİTRESİDE DEĞİŞMEK SURETİYLE 250 TL TUTTU :) ŞUAN ARABAMDA HİÇ BİR SORUN YOK RÜSTEM USTAYI ARAYIP ÖN BİLGİ ALMANI TAVSİYE EDERİM GEREKSİZ PARA PARCAMADAN RÜSTEM USTA CP:05427816269
benimde doblom var sert kasislerde sol tarafdan tak diye ses geliyor. z rotlar dediler değiştirdik düzelmedi. amortisor takozları dediler değiştirdik düzelmedi. şanzuman alt kulağı değiştirdik düzelmedi. dün en son iki amortisör tokazları tekrar z rotları değiştirdik düzelmedi. bende bugün traktör tamircisi olan arkadaşıma gittim. sol tarafda bulunan akü bölümünü komple söküp motor takozuna baktık takozda yıpranma mevcut levye ile oynattık çok rahat şekilde oynuyor yarın da sol motor kulağını değiştiricez inşallah düzelecek. masrafımız bin tl yi buldu neredeyse. eğer bundan da çıkmazsa satıcam arabayı