Ahhh ahh gelde arama benzinli puntoyu, arkadaşlar çoğu kimse inanmıyor 2.vites 90 yapıyordu, ama dizel olanı ise 3 te 110/120 arası o da nazlanarak :((( özledim egzotik kırmızı puntomu :((((
Printable View
Ahhh ahh gelde arama benzinli puntoyu, arkadaşlar çoğu kimse inanmıyor 2.vites 90 yapıyordu, ama dizel olanı ise 3 te 110/120 arası o da nazlanarak :((( özledim egzotik kırmızı puntomu :((((
yavuz arkadaşım gerek aracın benzinli gerekse otomatik olması birde şehir içi kullanım olduğundan ve de benzinin litresi pahalı olduğundan dolayı yüksek değerler olması normal, ben benzinli kullanırken şehir dışı 100 km yi 25 TL yakarken, dizelde 100 km de neredeyse 12-14 arası yakıyordu , :) KESİNLİKLE DİZEL ALIN DERİM
Arkadaşlar araçlarınız yeni bu yüzden fazla yakabilir , motorun parçaları birbirine uyum sağaldıkça yakıt tüketimi düşer. Bu sebeple araçalrın km artması lazım saygılar.
arabam 3 aylık .şehir içi 7,5 lt/100 km tüketiyor.
Yapılan Km: 5300
Ortalama: 5,3 lt/100km
Şehir içi-dışı : %0 şehir dışı %100 şehir içi
Selam arkadaşlar,
Aracımı haftanın 7 günü non-stop kullanıyorum. Güzergah olarak ankara etlik-hacettepe arası gidip geliyorum. Her sabah konya yolu çilesi çekmeme rağmen gayet memnunum aracın yakıt tüketiminden.
En son benzin aldığımda 140 liralık benzin aldıgımda ısık 800 km de yandı ve ortalama trip b verisi 4.8 idi.
benim aracım 5600 km de hergün işe gidip geliyorum (3km gidiş 3km geliş :) motor bazen havanın durumuna göre işe varana kadar ısınmıyor bile. Genelde de ş.içi kullanıyorum ortalamam 6.8lt gösteriyor. Bana sanki yüksek geldi biraz buda kısa mesafede kullanmamdan olsa gerek.
benim aracım 3500 kmd tamamen şehir içi kullanıyorum yol bilgisayarında yakıt tüketimi aot 5.7 bot 5.7 olarak gösteriyor. aracı alırken beklentim 5.5 in altında yakmasıydı ama öyle olmayacak gibi belki de yanılıyor olabilirim:)
Bendeuzun mesafede kullanıyorum Günlük geliş gidiş 50 km buluo. Kısa mesafede araba ısınana kadar baya mazor harcıyor zaten.
Toplam km: 680.. aracım daha 3 haftalık...
Genelde şehir içi kullanıyorum... punto evo duologic...
Ort tüketim: 7,4lt ... bu rakam normal midir ??