komple değil galiba ama boya koruyucu yapılacak sanırım
Printable View
komple değil galiba ama boya koruyucu yapılacak sanırım
Mehtap, keşke acemilik geçene kadar en azından 1-2 ay bekletseydin,
hemen paslanacak kadar ciddi bir şey görünmüyor...
Bir de şimdi boya sonrası acaba bir şey olur mu telaşıyla daha çok tedirgin
olacaksın. Bir kaç ay böyle idare etmen daha iyi olur sanki... ;)
aslında haklısın özlem duygularıma tercüman oluyorsun tedirgin olucam gene olursa diye baya bide uğraşıcaz gibime geliyo sürekli bu şekilde uğraşmak zor birde ben aynı ilde değilim ben ilçede ikamet ediyorum ordu bana 100 km falan uzak sürekli gitgel memurum da ben izin olayı baş belası oluyo bana da
bu arabayı kime götürürsen götür,göçükleri düzeltelim,boya yapalım diyecek...neden? para kazanacaklar da ondan... ufacık göçüğü bile sırf para kazanmak için parçayı değiştirelim dedikleri bi çağdayız... rütuş diyorum ben...
Karar senin tabiki ama şu telaşını biraz atlattıktan sonra
yaptırmanı tavsiye ederim. Şöyle koltuğuna gerilmeden
rahat rahat oturduğunda yaptırırsın... :)
Ayrıca diğer arkadaşların da belirttiği gibi kaskoyu bozdurmadan
önce keşke servisten bir fiyat çıkarttırsaydın ve seneye alacağın
hasarsızlık indiriminle de bir kıyaslasaydın.
Servisler tabiki hemen yapalım, halledelim olayına girerler ama
çok telaş edilecek bir durum yok. Bunlar gelip geçici herkesin başından
geçen şeyler, Allah büyük kazalar göstermesin.
Aracına olanlara çok takılma, rahat kullanmaya bak... ;)
boya korumanın allah muhafaza tekrar yapacağın bir sürtmeye faydası yok,sadece boyanın ömrünü uzattığı söyleniyor,kullandıkları malzeme kaliteliyse vs vs... boya korumanın arabanın tüm sorunları halledildikten sonra yapılması lazım ama bence yaza doğru yaptırsan daha iyi olur malum güneş boyanın düşmanı :)
acemilik işte bunları yeni öğrendiğimden hemen kandırılmaya çok ta müsaitim. bi arkadaş var oda servis benim bulunduğum ilçede oda dedi bunların hepsi en aşağı 350 tl yapar jant kapağı falan da değişecek çünkü dedi. boya işi de var kasko da 300 civarı falan düşüyomuş indirim olarak ama 1 ay lık kasko bozulunca bende haliyle üzüldüm elbette
benim de sağ jant kapakları kırık değil ama sürtülmüş durumda,kaldırıma yanaşırken sürtülüyor kırılıyor,çok çirkin durmadıktan sonra önemsiz,ne de olsa gene sürtülecek,olan jant kapağına olsun...
Arkadaslar kasko kazada belada paravermeden yaptirmak icin yapiliyor zaten, mehtap hanim kusura bakmayin ama siz o kaskoyu bugun, bugun olmazsa yarin zaten bozduracaksiniz niye cebinizden para veriyorsunuz anlamadim gitti, genede tercih sizin.
kaskombozuldu zaten evrak imzalattılar bana da beyan sanırım olayı anlattırdılar .belgelerimi aldılar falan .sanırım kaskom sene içinde zaten sürekli lazım olacak tabi beni atmaya karar vermezlerse :)
En dogrusunu yapmissiniz bence. Henuz kaskonun bir musterisini attigini duymadim iciniz rahat olsun. :)
ben duydum eniştem arabayı 3 kez perte çıkardı vede atıldı :) trajı komik allah korusun
Cana gelecegine mala gelsin, enistenizinde masallahi varmis tazmanya canavari gibi kasko neyapsin :)
niye mini onarıma girmesin... 5 hakkınız var; yetkiliyle konuşup ikisini sağ öne, ikisini yandaki çiziğe saydırabilirdiniz. Konuşarak halledebilirdiniz.
Bu kadar ufak hasarlar için bence kasko bozulmaz.
bilmiyoruz ya o nedenle bunları teklif bile etmiyolar
geçmiş olsun..
böyle ufak şeyler için telaşe etmenize gerek yok acemilik günlerini atlatana kadar böyle kullanabilirdiniz ama bundada belki hayr vardır bundan sonra daha sakin daha güzel araç kullanırsınız bir dahada hiç kazanız olmaz inş.
kasko bozulmasın diye onu bunuda cebimizden yaptırıyoruz o zaman niye kaskoya yıllık 1000 tl civarında para ödüyoruz?
Autokingin ayıbı bu. Eğer buda mini onarım sayılmıyorsa ne sayılıyor anlamadık. Ufacık bir göçük düzeltme 1-2 rötüş bitecek iş bu. Bence sigorta şirketinize şikayet edin hangi autoking e gittiyseniz.