Açık adresi bilmiyorum ama samatya hastanesinden yedikuleye doğru giderken gördüğün ilk oto lastik tamir yada elektrikçiye sor bilmeyen yok.. Zaten dükkanın önüne baya tampon fiber vss.. çıkarmış fark ediliyo..
Printable View
Bugün konuşmadığım yer kalmadı.Mini onarıma girmiyormuş.Kaskomu bozduracağım bugün tamponu sökücekler.Hasarsızlık indirimim gidicek anlaşılan :(
poliçede dediğim yerlere baktınmı?
hasarsızlık indirimin % kaç. olmazsa hasarsızlığı bozma cebinden yap, servise gidersen bu tampon kesin değişir, kaskodan gidersen %80 autokinge tamire gider.
sanayide plastik kaynakçılar yada fiberciler tamir eder boyatır takarsın fazla masrafın olmaz.
Hasarsızlık indirimi %30 Ankara sigortanın.Bugün bir otomotivciye gösterdim.İşçilik+boya+kaporta tamiri toplam 450 tl dedi.Sanırım en iyisi kaskoyu bozmak.
Bugün gidicem bakalım ne fiyat vercekler?
Gelişmeleri yazarım.
Benimde tamponumda ezikler ve çatlamalar vardı autokinge götürdüm değiştirmediler , kasko kabul etmemiş ankara sigorta bu kadarcık hasarı sadece tamir ettireceklerini söylediler bakalım nasıl yapmışlar yarın alacam.kaskoyu bozun bence gerekiyorsa neden o kadar ödiyesiniz ki ha 4 kazadan sonra kasko yapmayabilirler
tamponunuz kırılmış boyasıyla birlikte 800 ytl civarında masrafınız olacak bence kasko bozulsun yeni tampon taktırın