evet arkadaşlar duyunca bende şok oldum.
aramızdan bır arkadaşımız bu sorunu yaşamış olayı kendısı açıklamadığı için kım olduğunu yazmayacağım ama arabasını sanayıye modıfıye için götürmüş sanayıde götürdüğü ustalar arabayı yüksek gerılımın olduğu trafonun yanına parketmışler arabanın işi bıtınce arabasını almaya gıden arkadaşımız arabasını çalıstırınca beyınden süreklı arıza lambası yanmış ve yanan lamba motoru stop etmesı için uyaran lambaymış stop edıp servısı aramış ve sanayıde epey bı kızmış tabı arkadaşımız motorumu açtınız dıye ustalara gelen fıat servısıde arabayı trafonun yanına park etığını ve yüksek gerilimli tarfoların arabanın beynıne zarar verdığını soylemış
şimdi burda şunu çok merak edıyorum gerçekten böylebır trfonun arabaların beynıne zarar verme durumu varmıdır??
eğer varsa ve bu olay yaşanmışsa bu acı tecrübeyı yaşayan arkadaşımız neden burda bizleri uyarmadı??
forumda bırlıktelığımızın temel amaçlarından bırıde GP de yaşanan sorun ve güzellikleri paylaşmaksa bunu bılmeye hepımızın hakkı var dıye düşünüyorum
şahsen ben yaşasaydım arabamı satıyorum arkadaşlar demek yerıne hemen burdan herkesi uyarırdım arkadaşlar arabanızı trafolardan uzak yerlere parkedın dıye
Yer imleri