benim puntom 90 lık eğimde 210 görüorum arkadaşlar ama düzde zor bu iş tabi chıp mantıklı bi çözüm bence bunun için..
Printable View
benim puntom 90 lık eğimde 210 görüorum arkadaşlar ama düzde zor bu iş tabi chıp mantıklı bi çözüm bence bunun için..
Ya Arkadaşar 3000 Devirde Nasi 135 Filan Olur 120 Sabittir Eğer Ek Bi Aksesuar Yoksa Tabi Bi Yalnişlik Olmasin....
dün eskişehir yolunda beysuknt dönüşü umitköy arası 175km/h yi gördm 5nci vites 4000dd yol pek te eğimli deildi en fazla 10derece eğimlidr. bassam daha giderdi heralde :) tektim arabada. e5 te de 1.5 82bg crdi getz le 180 basmıştım düz yolda bnce puntoyla rahat 200 görürsün bunda bişey yok ivmeyi bulmak önemli
75 hp ile 205 gördüm ben rahat oldu hemde :) Tabi yokuş aşşağı ama yay şart yoksa araba uçuyor. Bende yay olduğu için yol tutuş güven vericiydi
75 hp diesellerle 200 km yi görürsünüz ama onun için doğru yakıt, lastiklerde doğru hava basıncı, bakımlı araç, doğru lastikler ve cantlar, ve uygun yol şartları olması gerek. havadaki nem ve asfalt zeminin türü bile yüksek hızlara çıkmakta etkili.. hatta değişik asfalt zeminlerinde diğer şartların eşit olduğu durumlarda bile yakıt tüketimi değişmektedir. ben 195 km hızı gördüm yokuş aşağı, düz eğimsiz yoldada 180 uygun yolda yaptım..