geçmiş olsun
bu aralar forumda ne kadar çok kaza yapan varya
Printable View
geçmiş olsun
bu aralar forumda ne kadar çok kaza yapan varya
bu tarz küçük işlemleri,kaskonun hasarsızlığını bozmadan Auto King falan hallediyor.Bi arkadaşımın kazası vardı küçük,onu orada yaptırdı,babamın aracını Auto King'de yaptırmıştım ben,çok da temiz iş çıkartıyorlar
Ben olsam bu durumda kaskomu kullanırdım...Zaten bu gibi durumlarda da kullanmayacaksanız ne zaman kullanacaksınız? Hatta başka ufak sorunlar da varsa şayet, hepsini aradan çıkarttırın derim.
Bence kaskonuzu hiç bozdurmayın. Hasarsızlık indirimi almanız daha mantıklı. Önünüzdeki yıllarda daha iyi bir indirim almanızı sağlayacaktır. Bilginize.
Sanayide tanıdığınız bir usta varsa ona yaptırın maliyetide fazla tutmaz. 150-200 TL civarı birşey tutar.
çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun bende akşam üstü aracı yıkatırken farkettim tamponun sol alt kısmını ufaktan sürtmüşüm bi siyahlık belirmiş ona dahi üzüldüm sizi çok iyi anlıyorum..
arkadaşlar kütahyada bi servis bana 150 ye yapacağını ve kaskonunda bozulmucağını söledi nedersiniz iyimi ?
sizinki kadar göçüğüm olmasada bende aynı dertten muzdaribim.. Bu arada konu ile alaksız ama petlaslardan memnunmusnuuz?
kaskoyu bozmadan 150 ye yapacağını söledi bi servis dora otamativ