ön yolcu koltuğunun önünde sol ayağın geldiği yerdeki ızgaralı bölümün altında
dun dedim ki kendi kendime özcan olm kalk git arabanı yıkat ( sonra yagmur yagdı ama neyse:icon_smile_dead: ) dedim ki bide şu polen filtresine hava tut azcık temiz olsun neyse kaputu açtım uzun bi araştırma sonucu polen filtresni bulamadım :icon_cry: :zuha:
yerini bilen varsa biri bana söyleyebilirmi :ebebe:
ön yolcu koltuğunun önünde sol ayağın geldiği yerdeki ızgaralı bölümün altında
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
teşekkr edrm:ok:
ya saklayacak başka yer bulamamışlar heralde :hmmm:
Klimayı veya fanı açınca dehşet bir koku geliyo açmasam daha iyi yani o derece...
kolay biyerdeyse bi söküp bakıyım diyorum.
Teşekkürler.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Polen filtresi kolay değişen araba daha görmedim.
kesin torpidonun içindendir yine
mareanınki çok kolay(sağ sileceğin altında) canım sıkılınca açıp temizliyorum
Ne Mutlu Türküm Diyene!
küçük arabalardan yani
değiştiren yok heralde.
Konu Akincl tarafından (27/04/2007 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.
Torpido gözünün alt kısımlarından biryerlerden sökmüşlerdi ama ...
peki hava filtresi nerde arkadaşlar dizellerde bi türlü bulamıyorum ya??
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
konu başlığıyla tam alakalı değil ama hava filtresi.. motor kaputunu kaldırdığında motorun üstünde bulunan tahmini olarak bir bilgisayar kasası buyukluğunde olan (ilginç bir tarif oldu ama ilk aklıma gelen bu oldu) siyah bölümde.. yani motorun hemen üstünde bulunan kutunun içinde.. açılması biraz zor ama işi bilen için kolay sayılır.. birkaç vida ve bir kaç bağlantı borusunu çıkarttıktan sonra kapagı kaldırdınmı karşında....
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
Bosch da 2.bir polen filtresi var acaba bizim araçlara olur mu ilgilenene
https://aa.bosch.de/boaa-tr/Product....&publication=1
Torpido göznünün o taraflardan bir yerlerden sökmüşlerdi. Fiyatı 27 civarıydı. İşçilikle birlikte 50 yi buluyor.
uzun uğraşlar sonucunda torpidoyu söktüm olduğu gibi.... klimanın motorunua ulaştım üzerinde iç sürkülasyonu açıp kapatan kapağada ulaştım polen filtresi onun altında olmalı ama nasıl ulaşıcm deli oldum...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
yaw dün bu başlığı açmadan önce aramıştım aslında polen filtresi diye gözümden kaçmış şimdi geldim ve BULDUM sonunda o sol taraftaki parçayı asılınca çıkıyo zaten ondan sonra ourda uzun siyah bi parça var onun altından tutup çekince oda geliyo işte polen filtresi karşımızda
tozunu aldım biraz kokladım filan karar verdimki değişmesine gerek yok
herkeze teşekkürler
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bende ,polen filitresinin çıkarma ve takma işlemlerin fotograflarını koyabilirsen çok sevinirim..İncelemek istiyorum..
çıkarmak kolay en kısa zamanda koyarım fotoğraf ama basitçe anlatmak gerekirse
1. ön yolcu koltuğunun solundaki motora doğru en sondaki parçayı dikkatlice çekin geçmeli zaten çıkıyo...
2. cdçaların arkasına doğru siyah bir çubuk görceksiniz oda alttan ve üstten geçmeli yani altındaki tırnaktan tutup çekince çıkıyo ve filtrenin ucu göründü...
3. çeke çeke çıkarıyosunuz
bu kadar tek vida açılmıyo boşuna söktüm torpidoyu filan
aslında oda kolaymış ama bilmek lazım...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri