Alıntı omerv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardes aynı jantlardan benım arabamdada varilk basta aynı sorunla karsılastıgımdan nerdeyse jantlarımı satacaktım. oncelikle jantı takacakları gobeklere bant sardır(kagıt bantı). 2mm ıcın bılezık yapılır ama saglıklı olmaz kırılabılır. bu bantlar bılezık gorevı gorecek. daha sonra jantlar takılıyken balansını ınce balans ayarı yapılan cıhazla yaptır. sorunun cozulur. ankarada roteks dıye bır yere yaptırmıstım ben. sorunun devam ederse pm at bana.
Dediğiniz şekilde bant sardırma olayını yaptılmıştım Birlik otoda ancak arkadaşlar bu bantın zaman içinde ezileceğinden dolayı sağlıklı olmadığını söylediler ve bugün gittiğim erkaylarda jantı söktüklerinde bantın ezilerek parçalandığını gördüm.. Punto için gösterdikleri jant göbeği ile araç üzerindeki jant göbekleri çok farklı anladığım kadarı ile bilezik falanda çare olmayacak gibi duruyor emin değilim ama dediğim gibi benim için önemli olan görsellikten ziyade sürüş güvenliğim o yüzden sac jant bile takabilirim yeterki sürerken araç bana tehlike yaratmasın.