bu arada biraz geç bilgi oldu (yönlendiren arkadaşı anca görebildim) ama emin olmadan yazmak istemedim. mocan'da bizim şirketten 25 civarında kişi çeşitli araçlara lpg dönüşümü yaptı bir tanesinin bile başının ağrıdığını duymadım..
Printable View
arkadaşlar ben atiker kullanıyorum ama brc yi tavsiye ederim.atiker iyi hoş ama emin olun brc taktırdığınızda başınız arımaz benim araç 2006 77hp benzinli puntoş.. ben brc yi öneririm hem daha sağlam hem kaliteli. ama bunlardan daha önemlisi takacak olan servis herşeyden önce bu araçlardan birine daha önceden takmışlar mı sormak lazım yoksa acemiliği sizin arabada atarlar haberiniz olsun :)
yarın 2011 model 1.4 fire otomatik evo alabilirim ancak mevcut benzin fiyatlarından dolayı tüp taktırmak istiyorum ne önerirsiniz ? Ayrıca benzinli yakıt tüketimleriniz ne kadar değer mi tüp taktırmaya ?
Eklenti 34589
7.000 km oldu 2014 1.4 77 hp puntoma lpg takılalı... gayet başarılı
şehir içi 26krş şehirlerarası 22-23 krş yakıyor...
Atiker microfest kit takıldı gayet de uyumlu sorunuz
Eklenti 34590
35000 km. oldu lpg ile mutlu birlikteliğimiz başlayalı. Yakıt tüketimini takip etme gereği duymuyorum. Ama kabaca, en fazla 10-11 litre perfomanslı kullanımda en az ise 6 litre civarında lpg tüketiminiz olur. Şehir içinde ortalama kullanımda 8 litre civarında yakar. Kit'in markası çok önemli değil. Esas olan lpg ustasının işinin ehli olması ve düzgün montaj yapmasıdır. Buna dikkat edin lpg ile sorun yaşamazsınız.
Merhaba arkadaşlar bende lpg sistemini komple değiştireceğim 10 yıldan dolayı. Atiker microfest kit düşünüyorum güncel fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?