-
mehtap hanım geçmiş olsun,ayrıca aracınızda hayırlı olsun.okuduğum kadarıyla araba kullanmakta ve park etme konusunda biraz acemisiniz galiba? aracınız yeni ve beyaz renkli olması boya onarımı için avantaj,kaskonuz bu göçük ve çizikleri güzelce onaracaktır üzülmeyin, puntoların ön tarafı gözükmediği için öne doğru yanaşırken iyi hesap yapmanız gerekir yoksa sürtmeler kaçınılmazdır,size tavsiyem aracınızı dar ve gözünüzün kesmediği yerlere park etmeye çalışmayın....
-
Cana gelmesin, üzülmeyin.Sonuçta kasko varsa maddi külfette olmaz gerisi servisin maharetine kalıyor.Onlarda genelde ilk günki gibi onarıyorlar .Boş zamanlarınızda racınızı bol bol kullanıp tecrübenizi artırın.Ölümlü dünya, ölümlü insan üzlmeye değmez.Aracınızda park sensörü yoksa ön ve arka komple park sensörü taktırmanızı öneririm.
-
evet park konusunda oldukça acemiyim ama ben genelde park etmek ve çıkmak kolay olan yerlere park ediyorum zaten aracımı kapalı otopark ta tutuyorum. bugünde arabamı alıp markete gitmiştim ordan başka bi markete çeşitli yerlerde kısa süreli park ettim buralarda olmuş olma olasılığı var neticede şekle şemale inceliklere önem veren biri olarak çok üzgünüm
-
çizik giderici kalem yada ruj sürseniz işe yaramazmı acaba?
bi arkadaşım ruj sürmüş ve çok memnun kalmış.
new orleans mavisi ruj bulabilirsem bende deneyeceğim :)