Tesekkurler huseyin bizi bilgilendirdigin icin...
dizel benzinli ayrımı olduğunu düşünmüyorum çünkü benim aracım benzinli ve bende de aynı ses mevcut.. uzun yola çıkacağım zaman depoyu fullediğimde sinirim bozuluyordu. o kadar para verip araç aldık yanımda su bidonuyla geziyomuşum gibi ses.. üstelik arabamı övdüğüm arkadaşlarında yorumları daha beter ediyo beni.. servise sorduğumda sadece punto değil fiat modellerinin çoğunda bu sorun olduğunu söyledi. dalgakıran konulmadığını söylediler. ama dediğim gibi benzinli dizel ayrımı yok hepsinde var bu durum, fakat dikkat etmio çoğu kullanıcı bu duruma.
Tesekkurler huseyin bizi bilgilendirdigin icin...
Haklisin valla![]()
bende depoyu 2 gün önce fulledim bende duymadım öyle bir ses
Serhat yanılıyorsun benim benzinli aynı sorun bende de var bir kaç kez arabayı sağa çekip bagaja bile baktım unuttuğum birşey varmı diye . Kesinlikle Kronik bir sorun
Yok mu bu sese bir çare![]()
Bir çözüm var ama ne kadar çözüm denirseDepoyu fullemekten vazgeçip çeyrek depo boş kalacak şekilde doldurtmak
geçen bende tam fullemedim bu yüzden. deponun %90 nından biraz daha az vardı. bir iki kere lak luk etti sonra sesini çıkartmadı hiç
Bendende geliyor o ses. Ben seviyorum o sesi, sürekli depoda yakıt olduğunu hissettiriyor bana. Ses kesildimi yakıt azalıyor diyorum.herşeyin bir iyi yanı vardır öyle bakmak lazım fiat'lara bence
![]()
Aynı ses depoyu fullediğimde benzinli evo'da da oluyor maalesef
arkadaşlar farklı konu başlıklarında daha önce yazdım yanılmıyorsam.
şahidim sıfır corolla-auris ve pej 308 dizel araçlarda da bu durum var. mesele sadece dizel araçlarımızda dalgakıran olmayışı. bence artık bu durumu sorun olarak görmemek lazım.
yeter ki başka derdiniz olmasın.
Bizim Evo yu eşim kullanıyor,depoyu fullemez,ışık yanınca 100 liralık alır,demek bu yüzden bizim araçta ses duyulmuyor...
Bu arada geçen ay sıfır km dizel otomatik Peugeot 308 alan bir kardeşimiz araç daha 350 km deyken sırf bu yakıt çalkalanma sesi yüzünden bu hafta aracını sattı...
arkadaşlar ben bmc de staj yapmıştım oradaki mühendisler yakıt göstergesinin yanlış gösterdiği için bazı serilerin depolarını değiştirmişti onlarda dalga kıran vardı sonra dalga kıransız plastik depolar takmışlardı
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Ben baya kafayı takmıştım bu olaya. Arka kısımı komple boşaltmıştım ve ses haala geliyordu. Sonradan farkettim ki depoyu doldurduğum zamanlarda geliyor bu ses. Bizim araçların depo kısımlarını izole yapmadıkları için o sesin gelmesi normal,meraklanmanıza gerek yok.![]()
yanı ses bendede var ve yapacak birşey olmaması delirtiyor insanı
Bu sesin bende olmayacağına garanti veriyorum tecrübelerle sabitlenmiş anlaşılan 100 tl yi geçemeyecek şekilde mazot alacağım...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri