polen filitresi çok önemli lütfen ihmal etmeyelim toz zerreciklerinin içindeki zararlı bakteriler direk akciğere yapışıyor beni gibi 2 ayda bir değişin lütfen
Printable View
polen filitresi çok önemli lütfen ihmal etmeyelim toz zerreciklerinin içindeki zararlı bakteriler direk akciğere yapışıyor beni gibi 2 ayda bir değişin lütfen
Çok aşırı tozlu ortamlarda mı kullanıyorsunuz aracınızı? 2 ayda bir polen filtresi değiştirmek bence biraz gereksiz normal ortamlarda kullanılıyorsa araç. yazdan yaza değiştirmek mantıklıdır bence. Eğer çok titiz isek 6 ayda bir olsun ama 2 ayda bir değiştirerek paranızı fazlaca çöpe atmış olmuyor musunuz?
polen filtresi var fakat herkes yerini bilmiyor sağ tarafda torpidonun altına eğlirseniz orta konsolun yanında geçme siyah kapak var onu sökün karşıda ince uzn bir kapak var altta tırnağı var onu çok az aşağı çekin gelir genelde onun üstü tırnağı kırarlar kapak açık olur devamlı ayağınızada cama bile verseniz sıcak ya da soğuk hava verir filtreyi de opar marka ya opelçiden opel corsa d nin filtresiyle aynı 27 milyon falan vermeyin 10 tl almayanı dövüyolar :) ustanızı da bilmeyebilir bir filtreden harcamayın genel olarak begendiyseniz :) ayrıca bp nin yağı da iidir 10,000 km boyunca eksiltme yapmaz
aslında polen filtresi var fakat ince kıl gibi bir filtre olduğu için hiç kimse içine filtre takmıyor filtre üreticileri üretmeye tenezül etmemiş yeri de gaz pedalının sağ tarafında ama çoğu kimse yok diye bilir klima üflmez der gaz bastrımaya kalkar bende filtreyi sökerim sorun çözülür:devil:
Bu gün aracın cam filmlerini söktüm,
geçen gün aldığım castrol edge 5 30 yağ, hava filtresi, yağ filtresi ve polen filtresini verdim ustaya geldim. döndüğümde usta polen filtresinin yerin bulamamıştı: ) tam olarak nerededir bu ? adam vaktım torpidonun oralara dedi ama gözünden kaçmış sanırım. ümraniyeye kadar gitmeyeyim dedim bi yağ ve filtre değişimi için. fotoğrafı varsa ekler misiniz ?
İşte böyle sanayideki ustalar bilmedikleri için servise eli mahkumuz.
bugün bende değiştirdim polen filtresini usta bayağı aradı yerini :)
Yolcu tarafında hava ufleyen kanalı 1-2 cm ustunde veya bırazadaha ustunde olaılır ama fakat o kırmızılı okun oldugu yerde cıkartmak bılmeyen ıcın bıraz ugrastırıyor cıkartırkende dıkkatlı olmak lazım tırnakları kırmamak ıcın