vakumla çektirin bence...
Printable View
vakumla çektirin bence...
autoking ile anlasmalı kaskon varsa boyasız gocuk duzeltme ile yaptırabilirsin.
Benim de 2012 puntomun bagaj düğmesinin, hızlı kapatmadan dolayı göçtüğünü fark ettim az önce. Boyada sıkıntı yok. N ve T harflerinin etrafında bir karışlık göçük oluşmuş. Daha 2 aylık araba. Tek elle kapatmamak gerekiyor sanırım.
bagajdaki göçük sıkıntısı bendede var çok değil ama sağ ve solda dayanmadan olmuş sanırım dikkatli bakınca belli oluyor benimkinide kesin çoçuklar yaptı sokakta futbol topuyla oynuyorlar sileceğimide kırmışlardı punto yazısının p ahrfini sökmüşler allahtan 10 liraya aldım sileceği ucuza kapattık fakat punto yazısının p harfi teksatılmıyormuş serviste 120 lira istiyor bagajı görünce bazen sinirlerim tepeme çıkıyor :))
Benimde kaputa biri oturmuş sanırım fıat ambleminin hizasında bir karışlık alan.Oturma sonucu esneme yapınca iç kısımdaki 20cmlik koruma demir parçasından dolayı biraz dışa doğru bel vermiş.bostancı sanayide ısıtarak yağlı çekiçle %70 oranında düzelttiler.Puntoların kaputuda çok hassas.
Tut ufak ufak kastırarak asıl çıkıyor aynen benim bagajada tekme atmışlardı.Söktüm elimi yumruk yapıp bastırdım baya bi düzeldi aslında ama azıcık bişi kaldı...
Nazarlık diye saklıyorum dediğiniz gibi :)
Ben 2 ay önce falan taktırdım yan sanayi 35 tl komple.
Komple yaptırsak böyle bi işlemin tutarı nedir?
benim aracında arka bagaj kapagının sag tarafında el büyüklüğünde göçük oldu.
izolasyon u düşünebilirim. yaptıran arkadaşlar memnun mu??