Sayfa 26/46 İlkİlk ... 6222324252627282930 ... SonSon
911 sonuçtan 501 ile 520 arası

Konu: Punto sorunları & eleştiriler - Lütfen herkes sorunlarını yazsın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    zavaz egoln
    ulassor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Siirt
    Rengi
    Yok
    Plaka
    ty
    Edilen teşekkür: 0

Standart klima

selam ikinci el punto aldım ama kliması bozukmuş 3 ay sonra öğrendim. bir taraf sıcak bir taraf soğuk veriyor. servise gittim kople gögsu sökemk gerektiğini söylediler sorunlumu puntoların kliması acaba nasıl tamir olur fikri olan varmı

BÜLENT HASDEMİR
    Bülent10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 15

Ulaş mrb sabah Gp servise götürdüm gelen bir ses üzerine. Orada Bravo gördm onda da aynı sorun vardı . ön göğüs sökmediler direksiyorunun altında ki bir yer var orayı çıkartıp bir dijital alet bağladılar ve kısa bir süre içerisinde hallettiler kafana takma

zavaz egoln
    ulassor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Siirt
    Rengi
    Yok
    Plaka
    ty
    Edilen teşekkür: 0

bülent bey benimkisini baktılar özel elektirikçiyede götürdüm aynısını dedi çift taraflı djital klima olduğundan motorları göğsün altını söküp baktılar

Gökhan Türkan
    mgturkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    26 UE...
    Edilen teşekkür: 6

Aracım 2007 Multijet Dynamic Sdc 40.000 De ama plastik aksamdaki sesler beni deli etmeye başladı,birini çözüyorum diğeri başlıyor arka kapı kollarından da şikayeti olmayan yoktur sanırım.
    Ama yine de çok güzel bir araç

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

puntonun tek sorunu..arabaya dikkatlice değilde eşşeğe biner gibi binenlerin yazdığı eleştiriler..ve arabalarında çıkan sorunlar..çok normal...bizde yok hiçbiri maşallah..

not:kimse üstüne alınmasın genel olarak söyledim..
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    puntonun tek sorunu..arabaya dikkatlice değilde eşşeğe biner gibi binenlerin yazdığı eleştiriler..ve arabalarında çıkan sorunlar..çok normal...bizde yok hiçbiri maşallah..

not:kimse üstüne alınmasın genel olarak söyledim..
    Cevap tam oturmustur herhalde ,Ertuğ
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

7. 14/06/2010, 02:56

OSMAN YILMAZ
    ozz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 36

iyi de siz de aynı tarzda problemlerden söz etmişsiniz bir kaç sayfa önce. Sonuçta bu arabalar Fiat marka Mercedes değil. Ben arabamı ço seviyorum Bence 10 numara endüstriyel tasarımı var. Ama o kadar işte....

Mehmet BAYKAL
    mehmethoca71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yozgat
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 5

Arkadaşlar bakıyorumda hepinizinki grande punto. benim aracım 2004 model punto. sizin araçların dedesi yani. ilk çıkan punto. valla arkadaşlar şunu söyleyeyim aracım 160000 km.de ama taş gibi. sizin bahsettiğiniz sorunların hiç biri yok. ama servise götürmeyin derim. adamı resmen yoluyolar. geçenlerde triger zincirini değiştirdim. arkadaşlar zincirden ses gelmediği sürece değiştirmeyin sakın. yok 160 binde değişecekmiş. hepsi hikaye. aracımı servise götürmeden daha iyiydi. ankaradaki birmota götürdüm. içine ettiler. aracımı servisten ilk aldığım dakika sağından solundan ses gelmeye başladı. geri götürdüm yok şurası değişecek yok burası değişecek dediler. tamamen tesadüf dediler. bir daha servise gidermiyim. valla arkadaşlar yeni kasaları bilmem ama puntolar gerçekten sağlam araba.

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Arkadaşlar rolanti tutmuyor aracım napmalı ne etmeli...Hep 10 un altında
    I ' m c a p u l i n g . . .

Onur Ergun
    MangalMaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5

Aracım dinamic 1.3 86000 km de.
    Arka camın su fışkırtmak için önden arkaya gelen boru arka camın orada kopmuş .Boruya ek yapmak için tempranın tekli fıskiye ekini aldım.En ucuz bu şekilde halledilebilirmiş. (Servis bütün boruyu değiştiriyordu) parçanın boyu 3cm fiyatı 10 tl.

Diğer bir parça sağ aynanın altındaki 5cm e 4 cm boyunlarındaki küçük parça rüzgarla zamanla düşebilirmiş. Fiyatı 15 tl

Davlumbaz problemini anlatmaya lüzüm yok ama fiyatlardan bahsedeyim. tanesine 95 TL derler. Palionun çifti 35 tl .Fiat markasının yedek parçalarının en pahalı modeli grande punto diyebilirim. Bu yüzden karbon fiber malzemeden kendime davlumbaz yaptım.

Kırmızı renkli airbag ışığı yanıyordu.Sürücü airbag. Bu problem bazen air bag klipslerinin sarsıntıdan yuvasından çıkmasında olabilirmiş yada direksiyondaki sinyal kollarınıda kapsayan gövdenin içindeki beyaz renkli bir jontanın kopmasından olabilir bende jontanın kopmasından olduğu için komple yeni takım almak durumunda kaldım. 350 tl ye mal oldu serviste 650 tl sadece parçaya söylemişlerdi.

Deri Direksiyonumdaki deri bir iki parça soyulmuştu.Komple direksiyonu değiştirdiler.Garantinin bitmesine 20 gün kala Garanti sağolsun.

Alt takımlardan ses gelmeye başladı özellikle kötü asfaltlarda takur tukur ses rahatsız edici boyutlara ulaştı. Rotil burç vs 200 tl masraf gözüktü.

Geçenlerde şehirler arası yolda kaldım aracın ileri vites teli kopmuş.Çekici ile aracı yetkili servise götürmek zorunda kaldım. Yetkili servisteki arkadaş bu parçanın grande puntoda hiç değiştirmediklerini benim bir ilk olduğumu söyledi Ay sonuydu bakalım nekadar tutacak diye kara kara düşünürken parçanın 60 tl+kdv olduğunu değiştirmeninde 30tl + kdv olduğunu öğrendim.Bozuk moralim birden düzeldi

Bu tür sorunların genel anlamda bütün araçlarda meydana geldiğini unutmamak gerekir.Sonuç olarak bakım maliyetlerinin düşük olması fiyat performans ilişkisinin optimum olması 3 defa aynı modeli almama yöneltti. Grande puntomu seviyorummmm

Birde plastik aksamdan daha az ses gelse ve arka kapılar düzgün açılsa ne güzel olacak

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

aytaç çoban
    sqorpion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 55

mrb arkadaşlar evo kullanıcısıyım fakat tek sorun ses olayı müzik sesini 25ve üzerine çıktığımda ses bozulmaya başlıyo.bunla ilgili bir çözüm bilen arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum...

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı sqorpion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaşlar evo kullanıcısıyım fakat tek sorun ses olayı müzik sesini 25ve üzerine çıktığımda ses bozulmaya başlıyo.bunla ilgili bir çözüm bilen arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum...
    ciddi olamazsın ben başka bir mesajdada yazdım sesi 35e getiriyorum en az 43-44e kadar gideri var bence sizde bir sorun olmalı

aytaç çoban
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ciddi olamazsın ben başka bir mesajdada yazdım sesi 35e getiriyorum en az 43-44e kadar gideri var bence sizde bir sorun olmalı
    benim evoda sıkıntı o zaman müsait bi zamanda götürüp baktırayım.sonucu yazarım.
    diğer evocu arkadaşlar benim yaşadığım sıkıntıyı yaşayan varmı acaba???

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı sqorpion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim evoda sıkıntı o zaman müsait bi zamanda götürüp baktırayım.sonucu yazarım.
    diğer evocu arkadaşlar benim yaşadığım sıkıntıyı yaşayan varmı acaba???
    kesinlikle tekrar tekrar denedim bass seviyesini 4ün üzerine cıkarmadıgın sürece 35 ve altında mükemmel ses kalitesi var bu arada ses seviyesi en fazla 40a kadar cıkıyor ben 43-44 dedim ama zaten dikkat edersen arka hoparlörlerin oldugu yerlerin ne kadar büyük oldugunu göreceksin tabii içinde o kadar büyük hoparlör varmı bilemiyorum ama belli bir süre bass harici tiz takıma ihtiyacım olmayacak gibi

aytaç çoban
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

kesinlikle tekrar tekrar denedim bass seviyesini 4ün üzerine cıkarmadıgın sürece 35 ve altında mükemmel ses kalitesi var bu arada ses seviyesi en fazla 40a kadar cıkıyor ben 43-44 dedim ama zaten dikkat edersen arka hoparlörlerin oldugu yerlerin ne kadar büyük oldugunu göreceksin tabii içinde o kadar büyük hoparlör varmı bilemiyorum ama belli bir süre bass harici tiz takıma ihtiyacım olmayacak gibi
    yok ya benim arabada bas ve tiz 0 da olduğu halde bile 25 yukarısında ses anormal biçimde bozuluyo en kısa zmanda göstermem lazım.
    tşkler..

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

arka hoparlörler küçük

Serkan Küçük
    serkangsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4

Bu sinir bozucu ses olayını çok kişiden hemen herkesten duydum ama arka kapıların sorunu nedir bunu açıklayabilecek kimse varmı ne gibi bi sorunu var arka kapıların ve düzeltilmesi mümkünmü?

nihat bugra ünlütürk
    unluturkbuura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    67 ZA 555
    Edilen teşekkür: 6

evo mda direksiyonun altından dogru araba titredikce gıcırtı geliyor..böle sorunu ve çözüm önerisi olan arkadas varsa yardımcı olun lutfen...

Hüseyin Can
    hsyn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 339

Alıntı unluturkbuura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evo mda direksiyonun altından dogru araba titredikce gıcırtı geliyor..böle sorunu ve çözüm önerisi olan arkadas varsa yardımcı olun lutfen...
    saga sola hareket ettirince ve kasislerden gecerkende geliyorsa bu gıcırdama sesi viraj denge cubugunun baş kısımları plastik birleşimli oldugu için ordan geliyor viraj denge cubugunu incelettirin ilk olarak serviste.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Sayfa 26/46 İlkİlk ... 6222324252627282930 ... SonSon