2 haftadır aynı sorun bendede var. hararet göstergesi kırmızıya dayanıyor 3 sn sonra en alta iniyor. ama herhangi bir arıza mesajı gelmedi daha. aküden olacağını söylediler. fakat ne marşta ne de başka birşeyde sıkıntı yok aküde
Printable View
2 haftadır aynı sorun bendede var. hararet göstergesi kırmızıya dayanıyor 3 sn sonra en alta iniyor. ama herhangi bir arıza mesajı gelmedi daha. aküden olacağını söylediler. fakat ne marşta ne de başka birşeyde sıkıntı yok aküde
kardeşim bende daha yeni açmış olduğun konuyu okuyordum orayada yazdım bizim sorunlar ortak. ben bi kaç ay sonra servise götürcem arabayı bide onlara baktırcam bakalım neymiş? zaten bunu sürekli yapmıyor havalar buza kestiği zaman yani eksi değerlerede düştüğü zaman yapıyor bu bende 2 senedir var bi sıkıntı yaratmadı şimdilik ama bi baktırmakta yarar görüyorum sebebini ben öğrenirsem forumda ve sana özelden yazarımm sen benden önce öğrenirsen sende beni haberdar et olur mu??? hadi kolay gele
daha önce yukarıdaki yorumu yazmıştım. ancak şu anda aracın geldiği son noktayı anlatayım.Hava sıcaklığı -14 civarı sabah aracı çalıştırdım aynı ikazı verdi.Yaklaşık 1 km yol gittim aracı park ettim yani motor daha ısınmamıştı.10 dk kadar sonra geldiğimde 6-7 kez marşa basmama rağmen araç çalışmadı.arada bi marşa basınca yorumlardaki gibi gacırtıya benzer bir ses çıkarttı. 15 dk kadar sonra marşa basınca tüm göstergeler aşağı yukarı haraket ediyor ama uyarı lambaları yanmıyor. son bi gayret çalıştı ama nereye kadar gider bilmiyorum.
sabah direk aklıma forumda konu hakkında yorum yapan ustalarımızın dedikleri geldi ve fazla endişe etmedim. şimdi acilen akü almam lazım.