valla tavan lambası bence orjinalinden farksız olmuş. çok temiz işçilik olmuş. iyi günlerde kullan abicim ama 100 TL daha tatlı be yav :) 2 depo LPG yapar bu para. O da 700-800 km yol yapar :) Lambadan daha cazip sanki :)
Printable View
valla tavan lambası bence orjinalinden farksız olmuş. çok temiz işçilik olmuş. iyi günlerde kullan abicim ama 100 TL daha tatlı be yav :) 2 depo LPG yapar bu para. O da 700-800 km yol yapar :) Lambadan daha cazip sanki :)
yalnız konu 3 senelik konu ozamanın 100 tl si şimdi nolmustur acep
Ben 6 ay önce kendim yaptım, lamba 26 lira, işçilik ücretsiz. Montaj öncesi led ampüller ile değiştirdim daha da güzel oldu.
Tavan lambasını Birmot'dan satın aldım.Yedek parça bölümüne sipariş ile geebilirsin. Aslında işçilik çok basit. Öncelikle tavanı keseceğiniz yeri tespit edin. sonra bir karton ile tavan lambasının arkasına göre bir kalıp çıkartın ve bu kalıba göre kurşun kalem ile tavanı çizin. Sonra keskin büyük bir falçata ile tavanı daha güzel kesebilirsin. Bağlantı olayınıda öndeki tavan lambasından arkaya 3 adet bire bir kablo çektim ve onları bağladım ;)
:):) bende öyle düşünmüştüm abi :P
aklımda 2 soru işareti var
1 kablo çekerken yapıştırıcı sorun olmuyomu?
2 lambanın döşemeye oturması için bi parça vs gerekiyomu?
Eski bir konu olmasına rağmen, henüz netlik kazanmamış görünüyor...
Bende şu sıralar aynı konuyu araştırıyorum. hazır eski konu var diye de yeni konu açmak istemedim. Gece aracın arka tarafı fazlasıyla karanlık oluyor, bu yüzden de arkaya tavan lambası takmayı düşünüyorum. Az önce servise konuyu aktardım. Şaşırdılar :) şimdiye kadar böyle bir isteğin gelmediğini, gelin aracı görelim ve yüz yüze görüşelim dediler... Ama benim ve servisin çalışma saatleri çakıştığından benim aracı servise götürme ihtimali düşük... Ancak Cumartesi öğleden sonrayı ayırabilirim... Bu yüzden de alternatifler arıyorum. Biraz cesaretlensem; çıkma(temizse) yada servisten temin ederek kendim takacağım ama... iş tavan olunca tereddüt ediyorum, bir kere takılış şeklini görsem hallederim ama ilk defa olunca 2011 model aracı yazık etmiyim diyorum :)
Ankarada otursam FEMOLİ nin yolunu aşındırırdım heralde:)
Konu hakkında Sizden yardımlarınızı rica edeceğim...
Saygılar, Suat...
Guzel olmuss
https://forum.grandepuntotr.com/kend...n-lambasi.html
netleşmesini istediğiniz konu varsa yardımcı olabilirim. active ön lamba ile doblo lambası aynı gp ninki 40 lira doblonunki 10 lira sadece rengi farklı fotolarda görebilirsiniz.