cihan kardeşim sen mi yaptırmıştın camlarını ali mi tam hatırlayamadım ama sensen eğer bana nasıl yapıldığını bir yazı ver usta kendi bildiği gibi mi yaptı yoksa gerçekten GP ler için orjinal kalın fitil mi taktı ?
Printable View
Ben yaptırdım abi...Kapı plasitk sökülüyor sonra camı yukarı doğru çıkarırken bir yerde camı bir raydan çıkarıyor sonra kalın küçük bir sünger yerleştiriyor ses kesiliyor. yazdıklarımdan doğal olarak birşey anlamayacağınız için ..en iyiysimi..Adana Mıçı Servisini arayın sorun yardımcı olurlar sanırım...
Kardeş parça takılmıyor...normalde o sesi yapan yere süngerimsi birşey koymuşlar orjinalde fakat kalın değil...yapılan oraya ilaveten sünger koyuluyor başka birşey yok...
Hatta camla birlikte hareket eden bir parça var turuncu renkli..o parça cam en alta indiğinde bazen takılma yapıp sorun çıkarabiliyormuş stiloda da aynı parça var ve cam sorunları genelde o parçadan oluyormuş ..usta o parçanın da boyunu kısalttımıştı
canım kardeşim benimde demek istediğim bu
extradan koyulan sünger (bana denilen) cam açma kapama motorunu zorlarmış ve ileride motorun yanmasına sebeb olabilirmiş o yüzden sünger koyarız ama ileride bir arıza çıkarsa garanti kapsamında olmaz çünkü böyle bir orjinal parça yok dediler
benimde öğrenmek istediğim senin bu koydurduğun yada ustanın koyduğu parça orjinal bir parçamı yoksa ustanın kendi geliştirdiği bir problem çözme tekniğimi ?
parça küçük bir sünger , benim ustanın tekniği diicem ama başka yaptıranlarda oldu. Garanti olayı ile çok alakalı bir durum değil çünki sürekli camın haraketine bir etkisi yok sadece boşluk alınıyor...Yapanda Yetkili Servis garantiyi bozacak birşey olsa yapmazlar ,
eyvallah
ben bu yazışmalarıda print edip servise gideyim bakalım ne diyecekler
olmadı senin servisi ararız telefonla sorarız :)