:)))
Printable View
geçen hafta buraya yazdıktan sonra servise gittim yarın için randevu verilmişti yarın aracı bırakacağım ve incelenecek umarım sonuç beklediğimiz gibi hayrımıza olur yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. yarın bir gelişme olursa buradan sizleri bilgilendireceğim.
İyi akşamlar arkadaşlar. GP COSKUN bey sizin bahsetmiş olduğunuz city mod arızası belirtilerinden benim aracımda sadece kendiliğinden sola doğru 3 cm. kadar bir dönme oluyor. Ancak bunun dışında hiçbir anormal ses gelmiyor ve direksiyon çok yumuşak. gösterge panelinde ise city modunu devreye sokunca city modu ışığı yanıyor. Acaba bende city modu arızası varmıdır? yada yakın bir zamanda olacakmıdır. Aracım 2007 model. bu modeldeki GP ların tamında bu arıza oluyormu? Teşekkür ederim.
dün sabah eskişehir birmota götürdüm arabayı bıraktım, incelenmiş ve city nin arızalı olduğuna kanaat getirilmiş. Fiatta değişimi onaylamış. Akşam saatlerinde gidip arabayı aldım çok sevindim city motorunun değiştiğinede ancak içime kurt düştü :S sanki değişmemişte bakım yapılmış gibi aynı ses ve direkyonu tam sağ yapıp city moduna aldığımda, direksyonun kendiliğinden 2-3 cm sola dönüşü halen mevcut. Bu duruma bi mana veremedim acaba benmi çok pimpirikliyim :S
amortısor rulmanlarıyla ılgılı olabılır cunku cıty arızası gıbı gıbı tak tak donuslerde ses yapıyor. ve buda bir kronık sorunmus gp'da
eee kazasız belasız binin o zaman
City modunda direksiyonu yarım tur donderdıkten bıraktıktan sonra dıreksıyonun 2-3 cm kendını toplaması normal değilmidir?
yok benim demek istediğim normal modda bir miktar sağa çeviripte city moduna alınca 2-3 cm sola dönüyor direksyon, ancak aynı işlemi ters yöne uyguladığımda direksyonda bir haraket olmuyor.