Bende lpg taktırmayı düşünüyordum ama okuduklarımdan sonra karar veremiyorum.Taktıran arkadaşlara soruyurum memnunmusunuz.
Printable View
Bende lpg taktırmayı düşünüyordum ama okuduklarımdan sonra karar veremiyorum.Taktıran arkadaşlara soruyurum memnunmusunuz.
kesinlikle süperrr... kafa karıştıran diğer arkadaşların yazılarına bakma , kullanan kişilere sor önemli olan tecrübedir ,aracın ömrü 20yıl olmasında 15 yıl olsun. sen o kadar sürede arabanı amorti etmiş olursun...şimdi yorumların hepsini tekrar gözden geçirdim alakasız şeyler yazıyor..bu konuda benim kadar hassas ve arabasını seven kişi azdır araşttırdım sordum ,okudum ustamla konuştum aklıma yattı taktırdım iyikide taktırmışım. şimdiki aklım olsa o zaman dizelini alıırdım ama yapacak birşey yok bu aşamadan sonra..
tercıh doğru olur. kalıtelı malzeme, kalıtelı işçilik no problemm
not : 1 yıllık kulanıcı:))
peki dualogic şanzımanlı araçlara da taktırabilir miyiz lpg ???
Sorun çıkacağını sanmıyorum.
merhaba arkadaşlar ben bu lpg konusunu bayağı detaylı araştırdım eğer garanti kapsamı konusunda şaibelerinz varsa Deha Otomotiv fiat yetkili servisidir. ve burda taktırırsanz kesinlikle kapsam dışı kalmıor araç benide ortadoğudan otomotivden buraya yönlendrdiler taktırmayı düşünüorm
ilyas kardes bende servsite taktıracaktım ama servis dediki fabrika grandepuntolara takmayın yani takarsanız garantili olmaz farika izin vemriyo dediler hatta lpg işini ankarada 2 servis yapıyomus dolayısyla lpg garantili takılmıyor. ama değiştiyse haberim yok. bende oahalı olsun hani motor garantisi de devam etsin diye taktıracaktım ama değilmiş
dualik şanzumanlara oluyor hiç bir sorun oluşmaz.. serviste taktırırsan garanti dışına çıkmıyor...ben sordum..