Evet aynısı bende de oluyordu ANKRA KAVAKLIDERE servisi sağolsun değiştirdiler :)
Printable View
Evet aynısı bende de oluyordu ANKRA KAVAKLIDERE servisi sağolsun değiştirdiler :)
inşallah olmaz çünkü sorun giderildi diye biliyorum ama olursada şaşmamak lazım sonuçta yeni araba ilk defa piyasaya sürüldü ve bir takım eksiklikler normaldir ilk çıkan gp lerdede vardı böyle kronik sorunlar,zamanla düzeltildi.sonuçta city sorunu çıksa bile para almadan değiştiricekleri için pek problem olmaz aslında
Evet
fiat ın puntodaki en ağır ayıbı oldu bu konu..bukadar satılan bi araç bilmeyen insanlar tarafından bu durum yüzünden karalanıyor..
Merhaba arkadaşlar küçükçekmeceden silivriye kadar herkezi AYDINLI OTOYU tercih etmelerini isterim ilgi ve alaka müthiş çalışanlar yapılacak işlemler hakkında bilgi ve birikimlerini paylaşıyorlar ve yapacak işlemleri harfiyen anlatıyorlar Burak Bey çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim... Aracımı malum bir sıkıntıdan dolayı servise bırakmıştım 3 gün kaldı serviste ve sistemde geri çagırılma mevcutmuş cıty muhabetiyle ilgili benim araçta test edildi tork ayarlanacaktı fakat ayar payı olmadıgından direksiyon milini komple degiştirmişler öyle söylediler bakalım eskisinden iyi durumda şuan ve cıty modunda çok hassas olmuş kullanmak istemedim normal kullanıyorum cıty modunda dokunsan kıç atıyor belkide 3 gün aracımdan ayrı kaldıgım için bana öyle geliyor. Kesinlikte bu civarda tavsiye edebilecegim tek servis AYDINLI OTO FİAT YETKİLİ SERVİSİ derim herkeze saygılar. Cıty ile ilgili bence herkez servise gidip aracıyla ilgili geri çagırılma varmı diye sormalı ve ücretsiz gerçekleştiriliyor işlemler...Umarım bilgi anlamında birilerinin işine yarar bunlar...
geçmiş olsun.aynı sorun benimde başıma geldi.2008 reno clioIII hb.servo motoru yanmış.Kızımı kreşe bırakırken oldu kavşaktan dönüyordum.allahtan yavaştım.ama renoyu öttürdüm.çok aradılar özür dilediler.sevis hemen değişti.fiyatı 2 bin lira idi.tekrar olursa ne olacak dedim.bu kadar ucuz atlatamayabilirim.onlarda tekrar olmaz olursa arabayı bile değiştiririz dediler.
geçen hafta sattım clio mu .şimdi evomu bekliyorum az kaldı önümüzdeki hafta gelecek inşallah.
Hyundai'de de oldu bu tip sorunlar.
Clio ve Corsa yeni geçti elektro servo direksiyona. Clio'da da baş göstermiş ve kanımda 6 - 7 ay içerisinde Corsa'lardan da duyacağız bu arızayı. Genel olarak bir problem olduğu aşikar. Bir taraftan dua ediyordum diğer markalar da geçse de onlardan da duysak bu problemi. Millet sadece FIAT'a *** atmaktan vazgeçse artık diye. Diğer taraftan da insanın hayatını tehlikeye atıyor bu durum diye istemiyordum. Velhasıl kelam diğer markalarda da başladı sorunlar. Yalnız üst sınıf araçların bir çoğunda var elektro servo direksiyon. Onlarda neden sorun olmuyor anlayamadım.
Benim anlamadığım niçin diğer markalardaki gibi elektrik destekli hidrolik yapmıyorlar içine Mıçtın beceremedin yeni modellerde innovasyona git sistemi komple değiştir ama Fiatta yok malesef bu anlayış burnunu dikine Bravodada var umarım puntoda yaşadığımı bunda yaşamam tekrar.