öncelikle şunu belirtmek isterim. akünüz yüzünden arabanız çalışmazsa beyinli arabalar takviye ile çalışıtırılmamalı.. Beyinin yanma ihtimali var...
arkadaşlar dün araba çalışmadı ve sorun aküdendi,başka bir arabadan şarj ettik.Bugün ise akünün değişmesi gerektiğini öğrendim.Size sorum şu acaba 1.3multijet için en kaliteli akünün markası nedir ve bana kaça mal olu? Şimdiden teşekkürler.
TSİ Jetta.
öncelikle şunu belirtmek isterim. akünüz yüzünden arabanız çalışmazsa beyinli arabalar takviye ile çalışıtırılmamalı.. Beyinin yanma ihtimali var...
Motor takviye yoluyla çalıştırabilmek için her iki akünün de aynı kapasitede (Ah/Ampersaat) olması gerekiyor. (Bu bilgi akünün üzerinde yazılıdır.)
Takviye alacağınız araçla aracınızın temas etmediğinden emin olun Araçların birbirine temas etmesi durumunda takviye kablolarının artı uçları bağlanır bağlanmaz araçlar üzerinde elektrik akımı oluşur Bu da tehlikelere sebep olabilir
şu anda en kaliteliolarak bilinen akü mutlu akü ama piyasada başka marka kaliteli akülerde mevcut fiyat araştırması yapıp bütçeniz yeterli ise mutlu aküyü tavsiye ederim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
mecburiyet napacaksın yrım saat içinde araba mecbur lazım olduğu için bağladık bi kere tavsiyeler için teşekkürler![]()
TSİ Jetta.
varta al derim. ama piyasada pek yok bulursan üretim tarihine bak yeni değilse alma. ben biraz bilmemekten birazda mecburiyetten fiat(inci) aldım.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
şuanda ztn varta vrdı ama btince değiştircez artık napalım :/
TSİ Jetta.
ben üstündeki vartayı 4,5 sene kullandım. kapıları açıp kapattıkça sisler yanmasa dahada kullanırdım. internettede epey olumlu yorumlar var varta için.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bende iki ay önce 110 tl ye varta (60 amper) aldım.
peki fazla amper gücü performansta fark yaratıyor mu?
TSİ Jetta.
sislere follow me home özelliği yapmıştım. tavan lambasına elektrik gelip gittikten sonra 20 sn daha sisler yanıyodu. (şuan devre dışı custom devre bekliyorum) yani kapıyı açık bırakınca tavan lambası kapanması + 20 sn açık kalıyodu. bi kaç gün serviste kaldı araba kullanılmadan açıp kapatıncada bitti doğal olarak.
şarş edilse daha götürürdü belki ama motor çalışır halde 5 dakka bekleyip sonra yine kapı açık bekleyince bitti hemen bende alakasız biyerde bitmesin diye değiştirdim.
@Özlem abla bedava almışsın
@Oğuz hayır etkilemez.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mutlu ve İnci akü seçim sana kalmış
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
sağolasın zafer
TSİ Jetta.
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
2 ay önce 60 Amper Şarj göstergeli Mutlu Akü 110tl'ye aldım.
dmkki bizim puntolara 60 lık almak lazım mesajlar için herkese teşekkürler
TSİ Jetta.
varta derim bende gerisi teferruatakü takviyesi düzgün yapıldığında hiç bir sorun yaşatmaz . amperi farklı bile olsa
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri