Arkadaşlar;
Kumadandan basılı tuttuğumuz zaman ön camları açıp kapatıyorduk bugün denedim sağ camı sadece kaldırıp indirdi.sol cam çalışmadı pil denedim yine aynı zaten 1 senelik araç neden yapabilir.
tşkler...
Arkadaşlar;
Kumadandan basılı tuttuğumuz zaman ön camları açıp kapatıyorduk bugün denedim sağ camı sadece kaldırıp indirdi.sol cam çalışmadı pil denedim yine aynı zaten 1 senelik araç neden yapabilir.
tşkler...
Aracın ne abıcım ..Gp yok gorunuyo marka model nedır ne degıldır
I ' m c a p u l i n g . . .
Fiat Fiorino 1.3 multijet
grandepuntolarda böyle bir özellik yok zaten bildiğim kadarıyla...
kardes dınamıklerde var sneın arabada bıle var sneın haberın yok bence![]()
Olması lazım arkadaşımda punto var ama benzinli onda vardı bu özelliği tam modelini hatırlamıyorum.Neyseki sorunumu hallettim.Araç marş pozisyonunda iken bütün camları açıp kapattım kapattıktan sonra butonlara yaklaşık 5-10 sn basılı tutup kontağı kapatmak sonra tanıdı hafta içinde akü kutup başlarını temizlememiştik sonradan tanıtmak gerekiyormuş.
evo da var 4 cam hem iniyor hem kalkıyor
evet bir özelliği daha var camları otomatik kapatırken elinizi cama yaklaştırdınmı camı geri çekiyor
bende var kumandadan 4 cam acılıp kapanıyor ve ayrıca sıkısmalara karsı onlemede var
allah allah nasıl açılıyor peki ben bilmiyordum ?
bende denemiştim olmamıştı yarın tekrar bakarım ama olmicak biliyorum![]()
benim evo dynamic
kapı açma tuşuna uzun basılı tutunca 4 cam açılıyo ,kapatma tuşuna basılı tutunca 4 cam kapanıyo o şekil güzel birşey![]()
Benim gibi emotion araç kullanıpta bu özelliğe sahip olmuyan arkadaşlar için sonradan parça eklenebiliyo ve harika oluyo![]()
galiba ben denemiştim yoktu acaba anahtarı o arkadaş gibi tanıtsam işe yararmı?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri