5000 km de sıvı kontrolu ücretsizdır eksıltme varsa tamamlanır 10bın bakımı var motor yagı,hava flıtresı,klıma flıtresıdegısır sonra 20 bın bakımı duz vıtes ıcın senınkıde aynıdır buyuk ıhtımal
Arkadaşlar herkese selam.Geçen Hafta Punto Evo aldım 1.4 dynamic dualogıc .Arkadaşlar aracımın ilk bakımının 20.000 km veya 1 yıl sonra oldugunu söylediler.Bunda bir hata yok mu bu aracın yag değişimi vites yagı kontrolü falan olmucak mı ben hiç bir şey anlamadım birde sizlerden bilgi almak istedim
5000 km de sıvı kontrolu ücretsizdır eksıltme varsa tamamlanır 10bın bakımı var motor yagı,hava flıtresı,klıma flıtresıdegısır sonra 20 bın bakımı duz vıtes ıcın senınkıde aynıdır buyuk ıhtımal
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
5.000kmde olması lazım ben gidicem yarın öbürgün 5.000 km oldu neredeyse araç yağı suyu falan bakılması lazım 20.000 km nasıl dayanıcak o araba ?
Bana aldığım yer 30.000'e kadar gelmeye gerek yok dedi, hoş 1 senede bu km'yi yapmamız mümkün olmadığından 1 sene sonra yağ değişimine götüreceğim. Her servis kafasına göre birşey diyor demekki.
not: Şimdi Evo'nun kitabına baktım, orda da 30.000 yazıyor.
Konu tarrega tarafından (15/10/2010 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kullanım kitabı kontrol
arkadaşlar merhaba
aracım 2010 punto 20.000 bakımına gircek bakım ücretinin ne kadara malolduğunu bilen varmı ?
özel serviste motor yağı yağ hava polen filtresi frenler birlikte 150 tl tutar
ne özel servise be burada kapı gibi oto var
TSİ Jetta.
seni kim bu hale getirdi sen 100 puntoya yapsan bunları bişey olmazdı
TSİ Jetta.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri