herhangi bir servisten tanesini 15-20 lirası arası akabilirsiniz. Aynı dediğiniz yer bende de kırılmıştı yetkili servisten 15liraya taktılar o kapağı...
herhangi bir servisten tanesini 15-20 lirası arası akabilirsiniz. Aynı dediğiniz yer bende de kırılmıştı yetkili servisten 15liraya taktılar o kapağı...
Artık Fiorinolu
yıldız sanayi sitesine gidin. güven oto yu bulun arka tarafında fiyat kısmı var. önünde 4 5 tane GP yatar her zaman. elemanı çağırın şu parça lazım deyin ve gösterin. muhtemelen 20 lira diyecektir sizde "çok para 5 liraya helalleşelim" deyin, orta yolu bulursunuz
yarın bakacağım bir servise inşallah bulabilirim
Bulamazsan serhatçim gecenin körü sende başka bir puntodan kendi puntona misafir edeceksin artık o kapağı Ankaralılar duyurulur... Aynanın altındaki kapağınız ansızın bir sabah yerinde yok ise serhat'ı bulun ondadır... İşin şakası tabiki serviste yada çıkmacılarda çok rahat bulursun...
yetkili servislerde satılıyor, tanesinin fiyatı 15 tl
bayramdan önce yetkili servisten aldım 14tl
Ben iki defa aldım 12 tl Antalya birmot'tan
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri