Yokmu bilgi werecek biri ?
City motorum bozuldu direksıyon donerken tak tak dıye wuruyor. dun 2 serwise gittim 1 tane 1.700 fiyat werdı diğeri ise 1800 fiyat werdi. Garantim bitik bir sans sundular 300 tl karsılıgında garantıyı uzatırız dediler bnde sımdı sıze soruyorum bu motor garantıden değiştiren warmı yada değişirmi garantınızı yaptıgımız zaman tofas a maıl atıcaz dedıler. 2000 lira azda bi para değil. ne yapmam lazım ?? bilgilendırırsenız sewinirim.
Yokmu bilgi werecek biri ?
https://forum.grandepuntotr.com/gene...acmayiniz.html
konuyu açmadan önce keşke burayı okusaydınız![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
okudum abi ama ıstedıgım sonuc yok benım bahsettıgım baska bısey. garantım bıtık :s
orda bir cümle yazıyor size lazım olan
"Çoğu arkadaşımız soruyo garantim bitti bakımlarımı dışarıda yaptırdım vs..
Bu gibi durumlardada önce Fiat Müşteri Hizmetlerinizi arayın ve sonra en yakınınzdaki Fiat Servisine gidin..Demiş olduğum gibi ne durumda olursa olsun bu motor İyi niyet kapsamında fiat tarafından karşılanmaktadır..."
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
aradım sımdı serwısı değiştiremeyız diyolar dun gıttıgım farklı bır serwıs fıat kampanya yaptı garantısı olmayan araca 1 yıllık garantı yapabılıyoruz dendı bana. sımdı aradıgım ılk gıttıgım serwıs garantı yapamayız dıyor. anlamadım bu ısten bsey garantı yapacak olan serwıs buyuk ıhtımal desıgır belkı demıstı :s
Arkadasım forumda yuzlerce yazı yazıldı bu konuda Fiat musterı hızmetlerını ara durumunu anlat servısten memnun olmadıgını baska bır servıs onermelerını servısın sıze garantı falan fılan gıbı ucretler one surerek sızı zor durumda bırakaraktan bu ıslemı yapmak gıbı bır sart one surdugunu anlat ve bızım forundan bahset 2007-2008 yılında garantısı bıten bır daha servıse ugramayan hatta hıc bakıma gırmemıs veya bır defa yetkılı servıs yuzu gormus aracların dahı cıty arızasında degıstırıldıgını bunun fabrıkasyon hatası oldugunu bırcok kısının garantısının uzunzaman once bıtmesıne karsın ıyınıyet kapsamında degıstırdıgını anlat derım bız forumda bu cıty olayının artık tamamen kapandıgını ve fiatın sorunsuz degıstırdıgını dusunuyorduk .
Bu arada forumu ara yazılanlarda ornekler vardır bu orneklerlede telefon gorusmenı saglamlastır durumdanda bızı haberdar et
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
geçmiş olsun öncelikle. fiat müşteri hizmetlerinin arayıp şikayetini bu forumda okuduklarını anlatacaksın. onlar senin adına yetkili servisle görüşecekler. yetkili servise parçayı yollayıp aracının arızasını giderecekler. servis senden eğer ekstra birşeyler isterse kesinlikle kabul etme. ücretsiz bir şekilde parça değişecek. müşteri hizmetleri biraz geç cevap verebilir sana endişelenme mutlaka döneceklerdir sana.
Siz Fiat müşteri hizmetlerinimi aradınız, görüştüğünüz servislerimi tekrardan aradınız ? eğer Fiat müşteri hizmetlerini aramadıysanız hemen arayın, size yardımcı olacaklardır. Cty direksiyonlarındaki genel bir sorundan dolayı, garanti kapsamından çıkmış araçların arızalı direksiyonlarınıda değiştiriyorlar ücretsiz. Bazı işgüzar servisler bunu bildikleri halde farklı uygulama deniyorlarlar, müşteri yerse niyetine.
Soyle desem aracm 2007 modl garantm btti bakmlri tam yetkili servste yapildi hemen hemen her puntoda oldugu gbi benimde bu ariza basima geldh gp sitsnde birck arkadasmzn basina garantisi olmamasina ragmen sorunlarni cozmusler banada yardmci olablrmsnz desem nasl olur
aradım musterı hızmetlerı 444 22 55 i teknık bılgı bızde yer almamaktadır dedı yetkılı serwısle gorusun dedi ?? aradıgım numara dogrumu acabA?
telefon dogru da haydaa dıyecem musterı hızmetlerıde sallamıs desene ya bak gıdebılıyorsan ıstanbuldakı servıslere gıt (Medos) yada telefon ac forumdan oldugunu soyle Coskun abı mudurlerını tanıyor daha dogrusu forumdakı herkes tanıyor telefon ac bır konus ok derlerse gıt veya sunu yap ınternettekı sıkayetvar.com gıbı sıtere sıkayetını yaz ama servısı karıstırma dırek fıatı yaz
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Direksiyon dönerken tak tak diye vuruyor ???
amortisör takozlarındaki gibi bir durum olmasın benim direksiyon sorunun da direksiyon çook sertleşiyordu tak tak sesi yoktu. panelde kırmızı direksiyon işareti varmı?
Artık Fiorinolu
Arkadaşım bence sen derdini düzgün anlatamıyorsun. Fiat müşteri hizmetlerini arayıp aracımın direksiyon City motoru bozuk. Kronik sorunlu ve fabrikasyon sorunlu olduğu için serviste ücretsiz değiştirilmesini istiyorum beni yönlendirin desen herhalde yardımcı olurlar. Baksana forumda birçok arkadaş ücretsiz yaptırdık diyor.
300tl ye garantimi uzatıyorlar.. bunlar hep benimi kazıklıyor.. 500tl ye yakın uzatmalı garanti kakaladılar bana![]()
Ya Tutku ne 2000 lirası ne garanti uzatması kardeş ben de senin gibi servise gittim 1500 lira fiyat çektiler dedim ki bu kronik bir arızadır ve fiat tarafından kabullenilmiş gereken yapılır ücretsiz değiştirilir...Yok fiat kabul etmiyo falan filan dediler peki öyle mi dedim aldım arabamı eve gidip müşteri hizmetleriyle görüşüp derdimi anlattım tamam şimdi ilgili departmana şikayetinizi iletiyorum dedi bayan...Sonuç bir hafta sonra o gittiğim servisten aradılar city motorunuz gelmiştir değişim için bekliyoruz
Garantim yoktu ve 2006 model aracım sadece birkaç sefer yetkili servise girmiştir araç hepsi bu...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
motor bozuk dedım 2. kelımeyı etmeden yol yardıma aktardı benı yol yardıma dıyorum yanlıs anladı bayan dıyorum bıdaha ara dedı aradım ıste dedıgım gıbı yetkılı serwısle ırtıbata gecın dedı.
kampanya warmıs abi oyle dedıler. zaten benım garantımın bittiği 8-9 ay olmus ek garantı kamyanyası baslatmıslar 255+ kdv dedi
tutku city modunun garantiyle ilgisi yok hangi servis olursa olsun ücretsiz değiştirmek zorunda bu kronik bir hata benimde garantim bitti ama bu yaz hiç bir ücret istemeden değiştirdiler sakın para verme
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri