11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Motor silk

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

Standart Motor silk

Arkadaşlar bugün lpg yi taktırdığım yer motor silk yetkili satıcısıydı usta anlattıda aşınmayı bayağı azalttığından bahsetti. Ben yağların içende yokmu bu katkı maddesinden dedim yok bu çok farklı birşey dedi motorun ömrünü uzatır yakıt tüketimini azaltır dedi falan filan.. Sizin düşünceleriniz nelerdir bu madde hakkkında? fiyat 80 lira tek kullanımlık şişede yağla beraber konulup yada sonradan eklenip bir dahaki yağ degisimine kadar kullanılıyormuş. Etkisine göre değermii bu parayı vermek sizce?

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Ben eski 99 bravamda alıp kendim eklemiştim. Ekledikten sonra motordaki vuruntu kalmadı. Yakıt konusunda bişey söyleyemem. Ama motorun ömrünü uzattığı doğru. Sabahları olan vuruntu falan kalmadı. İlla yağ değişiminde koymak zorunda değilsniz. Kutusunun üzerinde yağ değişimine 1000 km kalana kadar eklenebilir yazar İngilizce. Ayrıca her yağ değişiminde koymanız gerekmez. Usta sizi yanıltmış. Temiz kullanırsanız arabayı 100 bin km kadar Motorsilk etkisini gösterir. ama ideali 50 bin sonra koydurun

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben eski 99 bravamda alıp kendim eklemiştim. Ekledikten sonra motordaki vuruntu kalmadı. Yakıt konusunda bişey söyleyemem. Ama motorun ömrünü uzattığı doğru. Sabahları olan vuruntu falan kalmadı. İlla yağ değişiminde koymak zorunda değilsniz. Kutusunun üzerinde yağ değişimine 1000 km kalana kadar eklenebilir yazar İngilizce. Ayrıca her yağ değişiminde koymanız gerekmez. Usta sizi yanıltmış. Temiz kullanırsanız arabayı 100 bin km kadar Motorsilk etkisini gösterir. ama ideali 50 bin sonra koydurun
    peki bu madde yağla birleşmiyormu haznede yağı değiştirdiğimizde buda akıp gitmezmi:s ben ondan dedim her yağ degisimi diye yoksa usta 150 bin km filan bişeyler demitide hatırlamıyorum tam olarak. eğer motor ömrünü uzatıyorsa lpg sonrası şart bunu eklemek

salih yaprakcı
    dallix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 46

Alıntı yolcu27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bu madde yağla birleşmiyormu haznede yağı değiştirdiğimizde buda akıp gitmezmi:s ben ondan dedim her yağ degisimi diye yoksa usta 150 bin km filan bişeyler demitide hatırlamıyorum tam olarak. Eğer motor ömrünü uzatıyorsa lpg sonrası şart bunu eklemek
    aynen...

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

motor silk daha çok bitik motorlara ömrü yarı olmuş motorlara uygulanması gereken bir katkıdır aslında yağ ile birleşmez
    motorun parçaları arasında bir teflon film tabakası oluşturup var olan aşınmaları
    bir nevi kapatma görevi yapar özelliği bozulana kadar
    yeni motorda uygulanmasını tavsiye etmem

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor silk daha çok bitik motorlara ömrü yarı olmuş motorlara uygulanması gereken bir katkıdır aslında yağ ile birleşmez
    motorun parçaları arasında bir teflon film tabakası oluşturup var olan aşınmaları
    bir nevi kapatma görevi yapar özelliği bozulana kadar
    yeni motorda uygulanmasını tavsiye etmem
    Borun içinde teflon yoktur , motor silk onarıcı değil koruyucudur

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Borun içinde teflon yoktur , motor silk onarıcı değil koruyucudur

amanda aman
    motor silkinede laf söyletmezmiş
    olm motor silkin anasayfasında sıkça sorulan sorular 10, maddede son cümlede adamlar onarır diyor hatta ilk 8000 km kullanılması tavsiye edilmez
    diye yazıyor
    bana zorla sakalmı bıraktıracan bu yaştan sonra femolim

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Adamlar satış stratejisi yapmışlar motor silk yeni bir ürün değil 98 den beridir var ve satıyoruz ilk başta mavi kutu çıkardılar 60 bin km diye şimdiki kullandığımız yeşil kutular o dönemde ömür boyu diye satılıyordu ve çok daha pahalıydı , ben 98 de seminere gittiğimde sevgili ali erdmir . bunun onarıcı değil koruyucu olduğunu anlatmıştı , onarıcı özelliği sürtünmeden dolayı meydana gelen yağ kaçağı ses ve vuruntuyu kaybettiği için onarıcı denmiştir halbuki motoru ince bir tabaka oluşturarak kaydırma yaptığı için bu özellikler ortaya çıkmaktadır .. buda haliyel onarıcı özelliği var dedirttiriyor..

8000 den önce koymayın demesindeki önem aşınmayı önlüyor sıfır aracın rodaj süresince bellli aşınma yapması gerekmektedir buda aşınma yapmayınca farklı sonuçlar çıkmasın diye 2000 km lik rodajı ne olur ne olmaz diye 8000 yapmışlardır..

ben her ürünü satarım iyiye iyi kötüye kötü , bor powwer deseydiniz daha farklı konuşurdum

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

femoliye katılıyorum, bende zamanında çok araştırmıştım bu ürünü, amerikan ordusundaki motorlarda, hatta nasa da bile kullanıldığını çok saygın şahıslardan duydum, yüksek devir çeviren gemi motorlarına etkisini vs.... sonuç itibari ile 2 aracımada 20 bin km yi tamamladıktan sonra koymuştum.

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Ben yag yerıne hepsnı motor silk kullanıyorum gayet memnunum dermişimmm....,

Mehmet kaç para bu ürün ?
    I ' m c a p u l i n g . . .

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

O kadarda değil deniz

Bir normal boyu var birde şimdi güccüğünü çıkardılar fiyatı düşürmek için gramajı ile oynadılar (neyse bişi yamayayım hakkımda suç duyurusu olmasın ) sırf daha çok satılsın alım gücü artsın diye enteresan bir kapasite var nihayetinde .. normal yani artık büyük oldu büyük boy 70 tl diğeri ni bilmiyorum getirtmedik ..