parca tekrarı direksiyondan radyo frekansını degistiren geri tusuna bir kere basmanız yada teyp üzerinde yuvarlak ses acma dügmesinin üstündeki ikili tusun solundakine bir kez basmanız halinde tekrar calacaktır yanlıs anlamadıysam eger ki sorunuzu.
selamlar arkadaşlar evo değil punto'nun ses sisteminin kullanım kılavuzunu vermişler bana, baktım ama rastlayamadım. parça tekrarı nasıl yapılacak.![]()
parca tekrarı direksiyondan radyo frekansını degistiren geri tusuna bir kere basmanız yada teyp üzerinde yuvarlak ses acma dügmesinin üstündeki ikili tusun solundakine bir kez basmanız halinde tekrar calacaktır yanlıs anlamadıysam eger ki sorunuzu.
EVOEVOEVOEVOEVO
yok hüseyin yalnış anlamışın abıcım bakı RPT tuşunu soruyor yanı bır parcayı tekrar tekrar üst üste dınleme tuşu ama malesef baki bizim puntolarda o dugme yok,eskı aracım palıo du ondakı teypte 3 nolu tuş rpt ydı BRAVO lardada aynı tuş rpt ama bizim araclarımızda yok.
ikinizede ayrı ayrı teşekkürler.
çok büyütülecek bişey değil ama hakkaten bir eksiklik yaw haksız mıyım?
Haklısın bende çok ihtiyac duyuyorum 3 4 dk da bir tusa basmak zor oluyo belli bir zamandan sonra..
malesef yok. onun için karışık bir cd yapacaz![]()
cd ye tek parça kaydedip dinleyecen başka çaresi yok![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri