Hafta sonu edirneden bursaya gittim. Bursaya varınca aracı park ettim. Tekrar çalıştırdım ama klima çalışmadı. Daha doğrusu hiç hava üflemiyordu. Sigortalarını kontrol ettim ama herşey normaldi. Pazar günü olduğı için servisler kapalıydı. Zar zor telefonla ve yönlendirmelerle açık olan bir servisten acil yol yardımı istedim ama servise gelin dediler. O da iyi servise Gittim aracı kontrol ettiler ve üfleme motorunun tutukluk yaptığını ve değişmesi gerektiğini söylediler. Kömürlerin bişeyler olduğunu söyledilen anlamadım. Temizledik bira idare eder demeleri üzerine edirneye geldim. EDİRNE ÖZAKINCI servise gittim ve klima problemimin kontrol edilerek ilerki bi tarihe gün verecekleri umuduyla beklemeye başladım. Ancak probleminize bakamayız çok yoğunuz perşembe günü gelin bakalım dediler. Perşembe problemin ne olduğuna bakacaklar. Ellerinde yoksa sipariş verecekler vs vs. Bende bu sıcakta klima motorum allaha emanet gezicem. üstelik 20000 bakımından yeni çıktım ben bu servisten. Parayı alırken hemen ilgilenmişlerdi. Bu mudur Fiat ın Marka imajı.
Ayrıca Klima Başka problemlerde yaratıyor. Yukarıdaki sadece başıma gelen olayı paylaşmak istedim.

1. Araç çalıştırıldıktan sonra klimayı açıyorum 1. ve 2. viteslerde vebriyajı bıraktıktan sonra fren balatasının ses çıkarması gibi bir ses gelipgidiyor. Bunu sadece klima açıkken yapıyor.
2. Klimayı açar açmaz motorun sesi sertleşiyor kamyonların dizel sesine benzer sesler çıkarmaya başlıyor rölantide iken.
3. Sağ taraftan değişik tıkırtılar geliyor klima çaık iken

Bu Konuyla ilgili daha önce benzer sorun yaşayan arkadaşlar olduysa lütfen paylaşsınlar. Sorunları nasıl giderdiniz