Alıntı Muhendis06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Resimler bulanik olmakla birlikte, yaptiginiz cozum az cok anlasiliyor. Ancak her halukarda, bu polen filtresi kapaginin imalat yaklasimi olarak son derece dandik bir sekilde musteriye sunulmus oldugu kanaatindeyim. Bu mesaji gorunce kendi aracimdakini de inceledim ve serviste filtre degisimi esnasinda kirilmis oldugunu gordum. Hazir kapagi sokmus iken icindeki polen filtresini de degistireyim dedim ve filtreyi cikartirken onun da montaj esnasinda yirtilarak yerine takildigini tespit ettim. Gidip yeni bir filtre alarak kendim tekrar taktim, ancak kapak olmasi gereken yerde bosta gevsek bicimde duruyor. Alttaki bos yuvaya civata somun atmak benim ilk onlemim olacak.
evet arkadasım sana bu dusunduklerın ıcın katılıyorum.yalnız su cıvata ısı ıcın pek saglıklı olacagını dusunmuyorum gorupte hatıladıgım kadarıyla yanlıs yerden bahsetmıyor ısem cıvatanın gırecegı yerde hassas bır bolge fanı actıgın zaman ufleme basıncıyla ust kısımdan basınc yapıp cıvatanın oturdugu yer kırılabılır maksadım senın bulusuna camur atmak degıl sakın yanlıs anlasılmasın maksat burada bırbırımıze daımı cozumlerle yardımcı olmak.benım yaptıgım cozumle kapagı yerıne takarken bıle hıc ugrasmadan takıyorsun hemde bır daha sorun cıkarmaksızın