Aracım 66000 km de ve 60 binlik bakımını haziranda yaptırmıştım

1- stablize yollarada giderken aracın altından lak lak diye ses gelmeye başladı. Direksiyonda herhangi bir vurmada yok. Yolda gezinme, çekmede yok. Ani gaz verdiğimde ya da sert fren yapığımda. Öne ya da arkaya yığılmada. Hafta sonu aracı krikoyla kaldırdım ve ön tekerleği elimle yokladım.Herhangi bir boşluk yok gibi Nereden geldiğini bulmadım..

2-Debriyaj artık çok aşağıda ağırıyor. Ara sıra çartlatma yapıyor. ve çok yukarda bırakıyor. hatta arada bir kaçırma yapıyor.

3-klima açıkken fan bi yavaşlayıp bi hızlanıyor. Geriliim dalgalanaması gibi. vede araçta kesiklik oluyor.Sanki klimayı ilk açılmış gibi. Kayış yeni değişti ama onda da bi çırlama söz konunsu.

4- Antalya da çubuk belini inerken aracı viteste indiriyordum tabi hiç gaza basmadan viteste. yaklaşık 10 km boyunda hiç gaza dokunmadan indim. hararet göstergesi aşağıya inmeye başladı. Normalde olmaması gereken bi durum. 40 derece sıcaklıkta bu pekte normal gibime gelmedi.

Arkadaşlar bu saydıklarımın bir çok arkadaşımın başından geçmiştir. Yardımlarınızı bekliyorum.

Birde fiyatları konusunda da bilgi verirseniz çok sevinirim.