vallahi arkadaşlar net söyliyeyim araç 195 55 16 jant ve lastikten sonra epey bi hantallaştı bunu kalkış ve hızlanmalarda çok net hissedebiliyorum kalkışı ve hızlanmayaı gerçekleştirdikten sonra da yine hantallık devam ediyor 175 65 15 ölçü jant ve lastikte ne olduğunu anlamadan 185 190 gören araç şimdi o kadar kolay o hızlara ulaşamıyor en son izmir e giderken bursa arasındaki kısa bi otoban var orada bilen arkadaşlar vardır mutlaka gidişte hafifte yokuş aşağıdır orası zorlamama rağmen 200 ü göremedim sadece çeşme izmir otobanında nefretle gaza basarken bir ara 200 ü görebildim o kadar... yani araçta bence bir 10-15 km arası bir eksilme yaşatıyor bana şu an... evet görüntü biraz daha iyi oldu gerçi 55 yanak yerine 50 yapsam daha da iyi olurdu ama o da balon yapar korkusuyla 55 yanak aldım... buradan anlaşılan yardımcı olmak için söyliyeyim ya görüntü ya sürat gibi bir tercih çıkıyor kaarşımıza kabaca biraz da yol tutuş artıyor tabi resimleri de ekliyorum jantların umaraım beğenirsiniz