-
istediğim paketi temin edemeyen bayi bana
kolçak yerine 200 ytl para göndermeyi teklif etti,
elektrik ayarlı bel desteği olmaması yerine de arka camların elekrikli olmasına saydı.
ben başka bi bayi ye kolçağı kaça takabileceklerini sorduğumda koltuğun döşeme ve kılıfında kesme biçme işi yaparak 350 ytl ye takabileceklerini söylediler.
bilmem bu konfor paket olayında karlı mı çıktım zararlı mı? ama ilça mümessillerinin getirdiği bi yastığı bel desteği olarak kullanıyorum şimdilik ve sanayiden 30-40 ytl ye bi kolçak alıp taktırmayı düşünüyorum.
-
abicim derimki hiç boşu boşuna orjinalliğini bozma.Boşver artık kolçaksız olsun.Aldığın 200 milyonlada git deponu fullet doya doya gez 1-2 hafta.Sen kafanda çözmüssün aslında sorunu koyarsın yastığını beline trafik sıkışırsada dayarsın cama kestirirsin :) üzmeyelim böyle basit şeyler için kendimizi tamam haklıyız sonuna kadar ama bir yere varmıyor...Adamlar ne yapıp edip kendilerini haklı durumuna getiriyor biz boşuna kendimizi sıkıtığımızla kalıyoruz..
-
bence arka camlar kolçak ve elektrikli bel desteğinden kat kat daha önemli kolçak sonraları zaten ses yapmaya başlıyo gacur gucur... alrısın 25ytl ye yapay deri kolçak taktırırsın cillop gibi olur. arka camlar da otomatik olur böylece. bel dersteği kırk yılda bir uzun yolda belin ağrırsa 5 10 dk kullanıosun o kadar
-
Konfor paket hakkında.
Arkadaşlar bende 2007 model Grande Punto Dinamik + Konfor Paket var
1- park sensörü
2-eşya gözlü ön kolçak
3-bagajda 12 V priz
4-elektrik ayarlıbel desteği
bu yazdıklarınıza artı olarak
5- Fiat Hi Fi ses sistemi var...
-
aradan zaman geçti.
ben 200 tl mi geri aldım.
amster marka kolçak ı internetten 175 tl ye aldım.
bel desteği yerine, sırtıma eşantiyon bir yastık koyarak idare ediyorum.
şu an biliyorumki arka camların elektrikli olması daha büyük avantajmış.
o zaman yanlışlıklada olsa, lehime güzel bir yanlışlık olmuş.
şimdilik memnunum. :)