arka cama nasıl su atıyor, dinamiklerde varmi bu
Printable View
arka cama nasıl su atıyor, dinamiklerde varmi bu
murat süpersin bu fikir iyiymiş inşallah dedigin gibi olur arka cam pek önemli degil oraya su atmasada olur ama ön cam önemli bunu bir sorim bakim ya inşallah olur...Boşa dememişler bir elimn nesi var 2 elin sesi var akıl akıldan üstündür...helal olsun..
çok yaratıcı bir düşünce, işe yarayacakmı bakalım.
sonucu burdan yazın, bizxlerde öğrenelim.
olmaz olurmu cem olur tabı ama o elektrıkcıye göturme :)
evet şimdi sanayiden geliyorum murat dedigin gibi yaptırdı para bile almadılar suan on fiskiye calısıyor arka calısmıyor sorun bu sekil hal oldu arkaya zaten gerek yok onemli olan on cok tesekkur ederim...hepinize ilginize...süpersiniz..
ne mutlu bize fıkırlerımız ıse yaradıysa cem hadı gözun aydın dıyelım buyuk masraftan kurtuldun
sorma murat ya 400 tl verecek hıc durumum yoktu ınan.Bişe daha soracam topic farklı ama mesela arabanın klimasını acınca titreme baslıyor bu normal mi sizce ?
lpg varmı araban da
yok araba 2009 model 7800 km daha...1.4 fire active
ok ılk actıgında olabılır yanlız kalörıfer vıbrasyonun dan bahsetmıyoruz demı bıde sureklı devam edıyormu
ya fazla bır sekılde degıl ama yanı arac bıraz tıtrıyor klımayı acınca oluyor baska sekılde kesınlıkle ses yok..
ok sıkıntı yok cem rahat rahat kullana bılırsın yalnız aracın cok yenı daha kolu nasıl garantıden degısmez anlamadım su senın arabanın bı sası motor numarısını verırmısın bana
ya ufak bır kaza gecırdım sag camurlıugu ısıklarda vurdum bu yuzden airbag patladı bizde ozaman dısarda yaptırmıstık servıs pahalı dıye bunlarda orası oynanmıstı dıye servıs dısı dedıler bu yuzden yapmadılar ruhsat arabada bırazdan alır sahse numrasını yazarım murat...sen servıste felan mı calısıyorsun ?
ewet cem kazadan dolayı almamıslardır tamam o zman bende yenı araba oldugu ıcın dedım ver dıye neyse vermene gerek yok o zaman o kadar zedelıcek ne yaptılarkı öle
ok saol muratcıgım emegıne saglık hepınıze cok tesekkur ederım.
Aynı sorun bende de mevcut. Arabam da aynı model. Çorlu Fiat servisi yaklaşık 500TL masraf çıkarttı. Bende ön cam ve arka camdan da su gelmiyor :s Sorunun silecek kolunda olduğunu söylediler. Bu durumu tamir edebilecek birisi var mı veya çıkmasını bulabileceğim?