kaportacılık iş bi kapartocıya git çekiçlesin tamponuda doğrulturlar ısıtarak doğrultuyorlar. yani parça değilmene gerek yok el emeği vereceksin
Printable View
kaportacılık iş bi kapartocıya git çekiçlesin tamponuda doğrulturlar ısıtarak doğrultuyorlar. yani parça değilmene gerek yok el emeği vereceksin
Geçmiş olsun.. Allah daha beterlerinden korusun..
çok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.ben geri geri gelirken müziği kapatıyorum hep
serviste kapatıyorlar ama gerek yok. bende alışkanlık oldu hangi arabaya binersem bineyim kemeri takarım.
Cok büyük geçmiş olsun. Fiat'ın orjinal park sensörlerinde bazen algılama sorunu olabiliyor. Sizinki öyle olmamış ama en tamamen güvenemiyorum park sensörüme. Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz GP'nize
Abi çok geçmiş olsun ya :( Allah daha beterinden saklasın...
hepinize çok teşekkür ediyorum inşallah en kısa zamanda eskisi gibi olur,araba yeni olmasa neyse derim, yeni olduğunu bilmek kötü oluyor nasıl oldu hala onun şokundayım anlık olay mahfediyor,olacağı varmış olmuş bende Hüseyin gibi nazara bağlıyorum takmamaya çalışıyorum tekrar ilginiz için teşekkür ederim.
Birmot tan tanıdıklar var yarın götürücez bakalım
hemso geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun
birmotta büyük ihtimal 2 parçayı da değiştirmeyi düşüneceklerdir normal kaportacıya gittiğinde belki bagajı düzeltebilir. Tamponu ise auto king kesin düzeltir
geçmiş olsun..
Koray geçmiş olsun Allah daha büyük kazalardan saklasın
koray üzücü bir durum ama allah daha beterinden korusun diyelim
çok geçmiş olsun kardeşim
geçmiş olsun toprak... takma kafana allah daha beterinden korusun benimde enişte geçen güzelim opelin arkasını duman etmiş oluyor işte... üzme kendini sen sağlıklı ol...
bu sabah gittik Birmot a tamponu auto king e gösterin dediler ama içindeki demiri yamulmuş olabilirmiş bagaj kapağı ve arka tamponu değiştircekler ellerinde yokmuş galiba yenisini sipariş edecekler,parçanın boyanması vs. pazartesi-salı teslim edilirmiş 2 bin lira masraf var
ilginiz için teşekkürler :)
Geçmiş olsun...
Büyük geçmiş olsun, ilk ve son olur inşallah. Malesef olacağı varsa oluyor, çok da takılmamak lazım. Ne yazıkki bazı şeylerin önüne geçilmiyor. Cana geleceğine mala gelsin.