Vallaha arkadaşlara helal olsun. Şak diye koymuşlar tespiti. Bu forumun en güzel yönlerinden birisi bu... Aracı götürdüğünüz ustalar ise her şeye el atmışlar ama arızayı tespit edememişler çok ilginç.
Printable View
yerine takmak için zorlayacaksın.Alıntı:
Fazla işçilik tutacağını zannetmiyorum da, bu hortum ne kadar tutar ve adı nedir, bilginiz var mı?
bence hiç çekici çağırma bir sürü para verirsin. gerçi kaskodan çağıracağım demişsin ancak sıkıntı çıkarsa uğraş dur. sanayiye git bir fren ustası al getir yaptır. eline sıkıştır bir 50 lira olsun bitsin. arkadaşından araba rica et.
gelirkende o parçayı anlat ve yanınızda tedarik etsin öyle gelsin. :)
şimdiden geçmiş olsun
hortumu yerine takmak için bir parça jel sabun sür ve kargo burun ile ağzını açarak yerine tak biraz sıkı girer o kadar
benim de pedal biraz sertti ben de şu hortumu kontrol edeyim hazır öğrenmişken hem unutmam ilerde ihtiyaç olursa
Motor yagi surdum, sicak suya koydum olmadi. Servise gittim yeni hortuma 110 lira istediler. Almadim. Bi tamirhaneye gittim ek yapip 2 yuzuk kelepceyle isi bitirdik. Masraf 10 tl sabah siftahi.
Oh be!
Ilgilenen herkese tesekkur.
Oh ne güzel hallolmuş böyle bir sorunu kendin uğraşıp halledince çok zevk alıyor insan.
Hem o parçayı alsan eski parça yok yere çöpe gidecek büyük ihtimal ithal parça olduğundan da türkiye ekonomisine zarar