Alıntı otoritec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
direksiyon kutusu + city motorum değişti sebebi ise kaldırıma çıkmam anlatıyım olayı, haznedarı bilen bilir dar sokaklar ve müthiş araç kalabalığı (orada evi olana allah sabır versin birkeredaha) müsahit biyer buldum ve aracımı kontrollü şekilde sol ön ve sol arka lastiği kaldırımda kalacak şekilde yavaş ve nazikçe park ettim. arabayı o günden sonra direksiyonumu her sol tarafa çevirişimde güngeçtikçe artan bir uğulama sesi duymaya başladım ve direksiyon kutusu ile city motoru değiştirildi... bana göre motorun değişmesine tek neden kaldırıma çıkmamdı... şunu sölemek istiyorum o kadar özenerek ve nazikçe çıktığım halde kaldırıma az zorlamadan motor sorun çıkarıyorsa hareketsiz haldeyken direksiyonu çevirmekte hali ile motoru bozabilir gibime geliyo (ilginç) ve bu arada şunu da sölim sanki eski hafifliğinde değil city modu!!!! yada bana öle geliyo... ben başımdan geçen bi tecrübeyi aktardım sana belki bi faydası olur...
kardeş teşekkür ederim çok geçmiş olsun sorun halledilmiş yinede sevindim yani..garantiden yapmışlardır muhtemelen şanslısın yani şimdi benim böyle bir sorunum olursa eğer garanti kapsamında da yapmazlar çünkü orj lastikler değil diye bahane edebilirler..benim zaten 40 yanakla kaldırımların yanından geçebilmem bile mümkün değil bende oldukça hassas olduğunu düşünüyorum..8 ay önce araba yaklaşık 5000 kmdeyken tıkırtı burcu değişmişti ve servisten çıktığımda bende sanki aracın direksiyonun biraz ağırlaştığını hissetmiştim senin gibi aynen...ve şimdi araç 10500 kmde o günden beri bir değişiklik olmadı yumuşamadı yani belkide psikolojik bilemiyorum...