hiç olmadı böyle yapmayı düsünüyorum internetten bu marka amortisörlerin siparişini vererek buraya taktırmayı yani serviste zaten aynı markayı takmıcakmıki zaten?
Printable View
hiç olmadı böyle yapmayı düsünüyorum internetten bu marka amortisörlerin siparişini vererek buraya taktırmayı yani serviste zaten aynı markayı takmıcakmıki zaten?
Servis Monreo takarmı bilmiyorum. Fakat servisin takacağı amortisörlerde monreodan farklı olmayacaktır. Amortisörler ön ve arkada birer adet patlak ise 4 amortisörü birden değiştir ve 2 sene rahat et. Teker teker değiştirirsen çok zaman geçmeden değiştirmediğin amortisörlerde sorun yaşarsın. Toplam Maliyeti 300 TL'yi geçmemesi gerekir. Servisler bu tip garanti dışı onarımlarda yanlış hatırlamıyorsam saatlik 95 TL + KDV işçilik alıyor.
ben mi yanliş okuyorum nasıl servis ucuza geliyor
ben arkanın çiftini 120 ye taktırdım artı işçilik var ama ben vermedim tanıdık olayı :)
servis çiftine 200 lira + 60 lira işçilik dedi artı başka sorunlarda olabilir dedi
260>120 die biliyorum yoksa yanlış mı biliyorum
önllerin çiftine de 240 dendi yanlış hatırlamıyorsam ve 3 taksite aldım ben
kardeş,
monreonun ana bayisinden fiyat al bence ben daha önce 307 im vardı servise zaten yaklaşılmıyor abartılı fiyat diyorlar sanayide orj. yedek parçacılarda servisi aratmıyorlar fiyat konusunda ama monreo ana bayisinden çok uygun fiyata alıp taktırmıştım..
ilgilendiğin için teşekkürler abi de düşünüyorumda fiyatlar anormal bu bahsettigim markanın monreo amortisörleri serviste aynısını takıyormuş sanayide tanesine 350 diyorlar serviste 380 artı işçilikle kdv bahsettigin yerdede aşagı yukarı o civarlarda ben düşündümde araştırdım monreo nun disbritörünle iletişim kurdum ellerinde şuan aracıma uygun amortisor yokmus yogun talepden oturu ama 1 ay icinde gelecekmiş ve onemli olan ise serviste sanayide vs. tek amortisor fiyatına takacakları amortisorun ana bayisinden tam orjinalinin 4 tanesini 300 civarına alıp 50-100 işçilik verip ucuza kapatmayı planladım bana daha mantıklı geldi