Maalesef tarama yapamıyoruz! Ya da en azından ben keşfedemedim!8D Bu iş benim de canımı çok sıkmıştı...
slm arkadaşlar. direksiyonun üzerinden radyoda kanal taraması yapabiliyormuyuz. kayıtlı kanalları dolaşmaktan bahsetmiyorum yalnız.
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
Maalesef tarama yapamıyoruz! Ya da en azından ben keşfedemedim!8D Bu iş benim de canımı çok sıkmıştı...
sağolasın linos. bu çok saçma bişey yahu. neyse.
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
Saçma walla!:B Sinir bozucu...
Ama dediğim gibi, belki de ben henüz keşfedemedim -ki umarım öyledir...8O
Evet direksiyon kumandalarından tarama yapılamıyor, müzik sistemi kitapçığında da yalnızca kayıtlı kanallar arasında dolaşılabildiğini yazıyor. Fakat benim araçta 1-2 sefer alt tuşa bastığımda kayıtlı olmayan bir kanalı arayıp buldu sanırım. Fakat sonra tekrar denediğimde böyle birşey olmadı. :confused:
Uzun süre basılı tuttuğunda kanal arama fonksiyonu gibi bişey olsa iyi olurmuş.
hayır bulunmuyor malesef
direksiyondan radyo taraması yapmaması saçma. illa kayıtlı kanallarda gezmek gerekiyo
ya arkadaslar ben yenı uyeyım ben bu forumdan hıcbirsey anlamadım biraz yardımcı olursanız sevinirim teşekkürle
Benide direksiyonu ani çevirmede veya kornaya basmaya çalışırken src (özellikle niye ise hep ona denk gelir) basınca sinir ediyor. Alışamadık daha tam olarak sanırım, güzelim müzik gidiyor sonra neye bastım arada bul.
arkadaşlar mrb.siteye yeni üye oldum.inşallah iyi olur aracım ve benim icinöğrenmek istedigim direksiyon üzerinden radyo kanalı arayamıyorum,sadece hafızadaki kanalları buluyor,dogrusu bu mu,yoksa aractamı bi sorun var,hepinize saglıklı günler.
kanaL kayıtLı degiLse, search yazıyor ekranda, aramaya başLıyor bende.
ancak bir türLü durmuyor, hep arıyor : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
o search olayı bazen bende de oluyo ama durmuyo. dursa ne güzel olur yaw. teybin üzerine uzanmak zor oluyor. aslında yeni versiyonla halledilemezmi bu iş?
bu arada bu konu burada incelenmişti.
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...-taramasi.html
teybi değiştirirsek diğer tuşları da kullanamayabiliriz
arkadaşlar şöyle bir şeye rastladım.
direksiyondan mute tuşuna basıp daha sonra voluma basınca radio daki fm bandı sürekli değişiyor ama Src kızımdaki üst alt tuşa basınca son dinlediğin kanal tekrar geliyor.
Rastlayan var mı?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri