abi paraylamı deişti garanti varmıydı nasıl bi işlem yaptın geçen konu açmıştın sanırım kaçırdım son yazıyı ve diğer değiştiren arkadaşlar söylemişti ağırlaşma oldugunu normal diye
aracımın city motoru değiştirildi. bugün 150 km kadar yol yaptım. Bu yol tecrubesinde direksiyonun farkedilecek kadar agırlaştığını farkettim acaba bu normalmidir yol yaptıkça yumuşama olurmu?
abi paraylamı deişti garanti varmıydı nasıl bi işlem yaptın geçen konu açmıştın sanırım kaçırdım son yazıyı ve diğer değiştiren arkadaşlar söylemişti ağırlaşma oldugunu normal diye
Konu burhankutlu tarafından (18/03/2010 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.
Benimde yaklaşık 1,5-2 yıl önce değişti ve değişir değişmez ağırlaştı hala da yumuşamadı aynen devam...Ama yine de tabii ki kapalıyken olduğu gibi ağır değil yani hafif ağırlaştı diyelim..
Ücresiz değiştirdiler. city açık konumda biraz ağırlaştı ama cityi kapatınca bayağı ağır oluyor.
Servis, modernize edilmiş servo motorların eskisinden biraz daha ağır olduğunu söylemekte,
Geçmiş olsun Barış, kazasız sürüşler...
iyi hayırlı olsun dur bakalım bizimki nezaman pırtacak valla arabaya her bindiğimde elimde kalacak diye korkuyorum![]()
Ağırlaşmasının sebebi city motorununn eskiye göre iyileştirilmesinden dolayı. bende değiştireli yaklaşık 3 ay oluyor. İlk bi kaç gün farkedilir bi ağırlaşma söz konusuydu. Ancak şu anda alışmaylamı alakalı yoksa cidden yumuşadımı bilmiyorum, ama eskisi gibi gayet hafif![]()
Bu arada değişen parçada bayağı büyük bir parçaymış direksiyonun altında parçayı sökünce sanki tüm gögüsü sökmüş kadar oldular...
yani tum bakımlara servisemi gidelim servislerini eksik yaptırmazsan dediğiniz bumu
evet burhan benim araç 2006 model ve 81000de garantiden çıkmıştı zaten. arada birkaç bakım dışarda yapılmıştı ama dışarıdan memnun kalmadığım için 70 ve 80binlerde tekrar serviste bakıma sokmuştum. Mitsubishide satış sonrası hizmetlerde kuzenim çalışıyor ondan öğrendiğim kadarıyla S.S.H.larda müşterilerin ne kadar sadık olduğu vede servisinizle diyoloğunuza bakılıyormuş. uğraştırmadan yaptırdılar. Tabi bu arada bu formdanda bahset konuya hakim olduğunu söyle o zaman tavırlarıda değişiyor inan işe yarıyor.
burhanım korkunun ecele faydası yok aç şu city i inceldiği yerden kopsun korkma yetkili servisler arkanda.....
murat abi ver gazı ver gazızaten açık kapamam kaparsam bozulur bendeki şans işde
ama benim anlamadığım hem dior bağzı arkadaşlar fiat emir verdi city ler ucretsiz deişecek hem diolar tüm bakımlara servise gir iyi niyetten belki değişirler anlamadım gitti bi ikilem var burda :?
burhan city tuşunu kapatsan bile city motoru faal halde, hiç servise götürmemiş olsan bile servo arızanı ücretsiz yaparlar ama city arızasını yaptıracağın yer bakımları orada yapılmış gibi göstermek için seni ufakta olsa bakıma sokmak istiyor artık onu idare edeceksin 150, 200 tl 2000tlnin yanında devede kulak kalır burhanım....
peki abi paso açıkgerçi bizde öyle bir şans varki o bozulursa eğer o tarihte fiat iflas eder şans yok abi
![]()
korktuğun gibi değil burhan 100 tanede 7 veya 8 tanesi ancak bozulmuştur, sen de direksiyonla fazla oynama özellikle sağa ve sola çevirdiğinde sona dayandığında daha fazla zorlama bozuk yollarda dikkatli sür problem çıkarmaz....
abi türkiye şartlarında bizim buraların yolları malum izmir ankara yolu gibi kaymak gibi deil oldu olacak arabayı sırtımızda taşıyalım yaöyle 3 4 tane servis seçeneğimizde yok bizim iş cacık ya
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri