benimde bugun basıma geldi aynı sey..Camlar ısıtıcılı oldugu için orjinal takmak cok daha mantıklı..bugun pazardı ..Yarın bakıcam bakalım..Servisten ayarlatıcam
Printable View
benimde bugun basıma geldi aynı sey..Camlar ısıtıcılı oldugu için orjinal takmak cok daha mantıklı..bugun pazardı ..Yarın bakıcam bakalım..Servisten ayarlatıcam
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun, Samsun'da oturuyorum servise arabaı nisanın 23'ü Cuma günü götürdüm. Gösterdim orada sipariş formu doldurdular, salı çarşamba gelir biz sizi ararız dediler. Çarşamba günü ben aradım Cumartesi gelecek sorun oldu dediler. Cumartesi yine aramadılar ben aradım bugün kargolar çalışmıyor, Salı kesin gelecek dediler. Bugüne kadar bekledim arayacaklar diye, dayanamadım yine aradım, sordum her zaman cevap veren adamlar sizi yedekparçaya bağlıyorum dedi. Oradan da kimse çıkmadı telefona. Zaten servis büyük bir yer değil iki masa var orada nereye bağladılarsa beni kimse çıkmadı. Artık Çatlak falan kullanacam aynayı, yazın ankaraya falan gittiğimde değiştirim ne yapayım. Servisten arakdaşlar varsa bana yardımcı olabilirler, Samsun'da yaptırmak istemiyorum artık güvenim kalmadı onlara.
evolarda ayna bombeli diye duymuştum, doğru mudur? üstündeki ayna sol şeridi göstermede yetersiz gibi..
evo camları ile gp camları aynı.Ben p.tesi hallettim cam işini.Yine orjinalden şaşma derim.
orjinalinin fiyati gercekten de cok ucuzmus ama ben gidip sanayide bi aynaciya kestirirdim. Cunku aynalari buyuk olmasina ragmen ortalama acida gosteriyor mesela alfa 156 daha kucuk ama bombesi daha fazla oldugundan daha cok aciyi gorebiliyordum. bu yuzden orjinale gore belki biraz daha bombeli yaptirabilir.
Alfa 156 da ve Mercedes`te ben sanayide ayna kestiripkullandim hic bir sorun yasamadim. yaptirdigim yer izmir 3. sanayideki ogretmen ayna diye bir adamdi sanatci gibiydi :)
avatarda da yazdıgı gibi istanbuldayım..50TL ye serviste halledebilirsin.