araçta kaç kişi ve bagaj çok olacakmı ve nereden gideceksn?
genel forumdan beni takip edenler bilirler istanbul-izmir yapacağım kendi kafamdan bi yakıt tahmini yaptım ancak tecrübeli olanlara sormak istiyorum 2006 dynamic 1.4 77 hp gp ile istanbul-izmir feribot kullanmadan ne yakarım sizce?
Konu JASMINE tarafından (22/03/2010 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı karakteri değiştirilmiştir.
araçta kaç kişi ve bagaj çok olacakmı ve nereden gideceksn?
3 kişi bagaj olmayacak fatih (istanbul)-körfez-balıkesir-susurluk-manisa-akhisar-izmir-bayraklı
Konu JASMINE tarafından (22/03/2010 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı karakteri değiştirmiştir.
Serkan, kullanıma bağlı olarak değişir tabi ama bence 6lt/100km ile gidilebilir rahatlıkla,
Toplam km yi bilmediğim için hesabı sana bıraktım...
uzun yollarda devirli kullanımlarda yakat olarak baya bir düşmekte. Şimdiya kadar hiç uzun yol yaptınız mı ?
Artık Fiorinolu
250 km de kısa br mesafe sayılmazuzun mesafe sınıfın da aslın da. Peki o mesafeyi kat ederken ne kadarlık ortalama tüketiminiz vardı ?
Artık Fiorinolu
270-280 tl lik yakıt ile rahat rahat gidip gelebilirsin
90-120 km aralığı içinde kullanırsan
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
gaz pedalına çok yüklenmeden ve 120yi geçmeden kullanırsan 6lt civarı yakarsın. toplamdada 36lt eder
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
Coşkun abi ben mi yanlış hesaplıyorumortalama değeri 6.2 görmüş arkadaş.
600 km yol gidecek 100km/6.2 değer veriyorsa toplam da 36 litre benzin yapmaz mı oda benzin 4 liradan desem 145 lira değil mieyvah eyvah benim kafa durdu
![]()
Artık Fiorinolu
toplam 135tl civarı olması lazım
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
hıııııdedim abi benim kafa durdu pardon
![]()
Artık Fiorinolu
arkadaşlar 307 hdi ile gitmişler ve 250 ytl yakmışlar nasıl bi dizeldir anlamadım![]()
Konu JASMINE tarafından (22/03/2010 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı karakteri değiştirilmiştir.
Dizelin canını yiyeyim ben ya.
Geçtiğimiz yaz karadan gitmiştim gaziosmanpaşadan çıktım karşıyakaya kadar 120 lira yakmıştım ama arada yollar çok tenha olduğunda sıkılıp 140-160 km hız yaptığım da olduBu arada bagajda bir bavulum vardı ve tektim ayrıca klimayıda hiç kullanmadım...Tabi o zaman ki benzin fiyatıyla şimdiki arasında 50 Krş olduğunu düşündüğümüzde coşkun abinin yaptığı hesaba gelir diye düşünüyorum...260-270 TL gidiş dönüş...
ben saıp gidiyorum o zaman sonra sizinle paylaşıyorum bütün detayları gelirkende bilhassa topçuları kullanacağım ikisi arasındaki farkı anlarız
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri